2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه کمکم کنید

71 بازدید | 28 پست

سلام یه هفتس باهمسرم قهریم سراینکه چرا وسایلو سفیدنمیخرم یخچال و لباسشویی انقدر گفت گفت اخرش گفت خیلی خودخواهی منم عصبی شدم گفتم راست میگی من خودخواهم من ادم نیستم کارایی ک تو باید برمن میکردیو من کردم خرجایی ک تو باید میکردیو من کردم

گفت دمت گرم هیچی نشده سرکوفت پولی ک دادیو میزنی ریدم تو این زندگی

🥲سرهمین یه هفتس قهریم هیچ خبری ازش ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم خودت گفتی 

وضع مالیش خوب نیس

درکش کن

باور کن من خودم دوسال ونیم نامزد موندم

هیچیییی برام نتونست بخره

بعداز عروسیمون وضعش یکم بهتر شد

از بس ک من درکش کردم

بخدا دنبال فرصت برام جبران کنه

حرفت خیلی بد بوده

اره ولی عصبیم کرد من توهمه‌چی نظرشو میپرسم بعدمیگه نظرمن اصلا تو خرید جهیزیه نیست

ی رنگ‌یخچالو لباسشویی سیلورگفتم بخریم ☹️سفید خوب نیست دوس ندارم اینجورشد

برو از دلش دربیار

بخدا دنیا ارزش جنگ رو چیزای مادی رو نداره

مرد بودن سخته تواین دوره زمونه

درکش کن بهش پیام بده 

یه پیام عاشقانه

واکنشش مثبت نبود هم 

بدخلقی نکن 

صبر کن حوصله کن

ولی قهر کردن بخاطر ای چیا خیلی درست نیستا بعدم عزیزم اون مرد خونس تو زن خونه ای و تو باید دثسشون داشته باشی چون با تموم این وسایلا تویی ک باید کار کنی نه همسرت. منم برا خرید جهیزیه م همش مارکا رو نامزدم انتخاب میکرد چون خیلی خوب میدونس کدوم مارک و جنس خوبه منم رنگاشونو انتخاب میکردم حالا ای وسط ی جیزای جزئی بود ک باید انتحاب دونفره بود بازم نامزدم میگف هرکدوم تو دوس داری ولی از ی طرف هم نظر دوتامون خیلی بهم نزدیک بود. 

با زبون خوش بش بگوبگو عزیزم پن قرار هی تمیز کنم سفید زود کثیف میشهنتوپ بهش

فقط این نیست ک میگه توهیچی نظرمن نیست درحالیکه من همیشه میفرستم بهش باهم انتخاب میکنیم

ولی قهر کردن بخاطر ای چیا خیلی درست نیستا بعدم عزیزم اون مرد خونس تو زن خونه ای و تو باید دثسشون داش ...

بخدا منم نظرشو میپرسم میدونی چراینجورمیکنه چون من رنگ‌وسیله هارو تغییردادم پارسال طوسی میخاسنم دیدم دلگیره عوض کردم گفتم استخونی گفت نه گفتم این چوبی چی گفت خوبه بعد تختو عوض کردم میگه تو یسال میگفتی اینارو میخای الان چیشد چراینجوری میکنی گفتم دیدم شلوغه دلمو ترسیدم بزنه 

حالا انگارلج کرده میگه سفید بخر🥴

خیلی دلم گرفت از حرفاش

بنظر من اکه الان تو پیش قدم بشی خدایی ناکرده بازم ی همچین چیزی پیش بیاد اون قهر میکنه تو باید باز بری ناز بکشی. این کارو نکن اونی ک باید ناز کنه تویی اونیم ک باید نازکش بشه اقاتونه اگه تو بری از دلش دربیاری امکان این داره بارهای بعد هم این اتفاق بیفته و تو باز بری برا عذر و از دل دراوردن و کلا جاتون باهم عوض میشه 

بنظر من اکه الان تو پیش قدم بشی خدایی ناکرده بازم ی همچین چیزی پیش بیاد اون قهر میکنه تو باید باز بر ...

نه دیگه من نمیخام پیام بدم خیلی دلم شکست ازحرفش تواین مدت هیچی ازش نخاستم بانداریش ساختم الان حق انتخاب ندارم