2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

منم خونه خودم هستم چون به هیچ کس نکفتیم.به شوهرم گفتم باید دو هفته استراحت کامل داشته باشم بنده خدا همه کارارو میکنه .منم جلو تلویزیون لم دادم کلی فیلم دیدم تو این چند روز .صبا میره سرکار غذا و آماده میذاره من فقط گرم کنم بخورم صبونه رو هم آماده میکنه😬کلا همه کار با اونه🤪

نیاز نیست دو هفته استراحت مطلق باشی ولی برا کسی که شرایطش رو داره استراحت نسبی خوبه داشته باشه. فک ...

اره دقیقا فکر کنم اگه بفهمه دیگه باهام حرف نزنه ، به خدا خودشون همینجوری نگران ماها هستن دیگه اگه بیایم این چیزارو هم بهشون بگیم گناه دارن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم رنجش زده زیر 0.۵منفیه من ۴۱و۱ شوهرم میگه ازمایشگاه گفته این بیشتراز رنجشه باید تکرار بشه

هستیجان فردا برو دوباره آزمایشت رو تکرار کن .الان یک بیبی چک دوباره بزن ببین چی میشه؟

عهه چه خوب منم باید برم سرکار نگران بودم همش  به نطر من ادم سرکارشو بر بهتر چون حواسش پرت میشه ...

اگر کارت بهت استرس نمیده و سنگین نیست برو. اگه بتونی روزی نیم ساعت دراز بکشی هم عالی میشه. من به دلیل همون کمردرد میرم نمازخونه. 

اصلا زود میگذره اینجوری.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه بابا به هیچ کی نگو. اصلا استراحت مطلق لازم نیست. اگه میتونی مرخصی بگیر دو سه روز بگو دارم میزم سف ...

اینم خوبه خدایش زنگ میزنم میگم کمرم درد میکنه 😂 ایول 

منم خونه خودم هستم چون به هیچ کس نکفتیم.به شوهرم گفتم باید دو هفته استراحت کامل داشته باشم بنده خدا ...

خیلی هم عااالیه 

ببینم منم میتونم چنین روالی پیش بگیرم 😂😂

اینم خوبه خدایش زنگ میزنم میگم کمرم درد میکنه 😂 ایول 

خدایا منو ببخش 😂😂🙏🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اگر کارت بهت استرس نمیده و سنگین نیست برو. اگه بتونی روزی نیم ساعت دراز بکشی هم عالی میشه. من به دلی ...

نه کارم سنگین نیست ، پشت میز خودمم و کارای خودمو انجام میدم ، حسابداری ، کسی هم کاری بهم نداره و سرکار آسانسورم دارم خداروشکر