2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
شما ميدونيد چه دارويي ميدن؟ اخه من پيش نصر ميرفتم بهم نامه داد برم براي عمل كيستم ولي من نرفتم! ...

عزیزم برای ضخامت اندو نگران‌نباش دکتر بری خوب میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به منم گف‌بعد ۵ روز دوباره بده 

ایشالله بره بالا تکرار کن خیالت راحت شه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیدونم عزیزم..خوب خداروشکر کیستت کوچیک شده.خوب شد نرفتی عمل

ال دي يا اچ دي براي ضخامت بده؟

ميخواستم واسه كيستم اچ دي بگيرم و بخورم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
نه عزیزم پانکچر درد نداره ! اصلا حس نمیکنی  بعدش هم که بهوش بیای انگار پریود شدی  در این ...

وای الهی امین,ایشالله برای هممون اینطورباشه وجنینای باکیفیت.چه خوب پس راحت میشه تحملش کردمثل پریودی باشه.شماچندتافولی داظتی؟اکثرااونهاکه هایپرشدن میگن درد داشتن

ال دي يا اچ دي براي ضخامت بده؟ ميخواستم واسه كيستم اچ دي بگيرم و بخورم

فکرکنم ضخامت رو زیاد میکنه.برو دکتر با توجه به شرایطت شاید داروی دیگه ای بده.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت😙😙😙 بازم پانکچر خوبه برای انتقال به ما میگن 8 اونجا باشید خیلی هنر کنن 12 انتقال بدن خوششون ...

اح اح مزخرفن واقعا.ایییش,اینقده دلم میخواد دیربرم ببینم چی میکنن.اخه الکی ادم بره اونجااسترسم میگیره دیگه.توام دولتی میری؟فریزچندگرفتن براتون؟

فکرکنم ضخامت رو زیاد میکنه.برو دکتر با توجه به شرایطت شاید داروی دیگه ای بده.

هردكتري بخوام وقت بگيرم

يكي دو هفته شايد بيشتر زمان ميبره

دير نميشه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه ها

دختر گلا

مهربوناکسی اینجا بثده که پیش دکتر معمولی زنان زایمان بره سزارین کنه ولی میکرو کرده باشه پیش دکتر دیگه ایی؟

راستش من دکتر خودم ۶تومن زیر میزی میگیره بینارستانم با اتاق خصوصی پومپ درد و حالا چیزایی که من بخوام ۸-۹ تومن

اون ۶تومن جدای دکتر برام زور داره

شوهرم میگه شرایطت اگه خاصه برو پیش همین ریسک نکن

ولی میگم چرا پول زور بدیم

کسی بوده اینکارو کنه

بنظرتون خطرناکه من مثلا بعد ۱۵ هفته کلا دکترمو عوض کنم

چون میکرو کردم

هماتوم دارم و انوکسا میزنم

شما بودید چیکار میکردید

میشه کمکم کنید؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من ۷.۳۰ رفتم خیلی طول نکشید یه نیم ساعتی بعد بهوش اومدم وقتی سرحال شدم مرخصم کردن نگران نباش عزیز من ...

اخی چه جالب یک نفرم شدمثل من بترسه,پس توام میترسیدی چیزی نبوده ایشالله برای منم اونطورباشه وهیچی نباشه بیام ظهرپیام بزارم رفتم خوبم.😍😍تواامپول هاش سی جی کی زده بودی؟من قراره فردا11شب بزنم

بچه ها دختر گلا مهربوناکسی اینجا بثده که پیش دکتر معمولی زنان زایمان بره سزارین کنه ولی میکرو کرده ...

چه خبره ۶ تومن عجب بابا واقعا ایران خیلی بی قانونیههه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه خبره ۶ تومن عجب بابا واقعا ایران خیلی بی قانونیههه

حالا گفتم تخفیف بده ۵ 

ولی خوب بنظرم زوره

از اونور میترسم

اونروز تو نت میخوندم جفت قدامی باید دکتر عالی باشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
وای الهی امین,ایشالله برای هممون اینطورباشه وجنینای باکیفیت.چه خوب پس راحت میشه تحملش کردمثل پریودی ...

من دفعه اول که پانکچر شدم هایپر شدم همون روز ۶ کیلو اضافه وزن داشتم تمام بدنم ورم کرده بود چشمام باز نمیشد تا یک هفته درد شکم و کمر وحشتناکی داشتم میرفتم سونو خودم از درد 

دکترو بیمارستانم رو عوض کردم 

دفعه دوم باز هایپر شدم دکترم دوتا سرم بهم داد ۸۰۰ هزار تومان 

فردای پانکچر حالم خوب خوب  بود