2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من اصلااا استراحت مطلق نمی کنم فقط کار سنگین انجام‌نمیدم

باورکن خدا بخاد کار سنگینم کنیم جواب میگیریم

من روز چهارم انتقال از دست مادرشوهرم شاکی بودم.با شوهرم بحثمون شد سر مادرش و کاراش.رفتم از لجم یه بند رخت الومینیومی سنگین پر از لباسو از تراس برداشتم و گرفتم بالاسرم، پرت کردم تو اتاق خاب لباساشو جمع کردم.مثل دیوونه ها 😂😂اثرات داروهای هورمونی بود باور کنید 😂 شوهرم رفت بیرون از حرصش که نبینتم.زدم گوشیمم شکستم.بعد از ترس اینکه نیاد ببینه زودی شال و کلاه کردم رفتم جمهوری یه گوشی خریدم 😂 کپی گوشی خودم.سه ساعت اونجا علاف شدم ، گشتم دنبال گوشی اومدم خونه.تو دلم گفتم دیگه همه چی تموم شد.ولی خدا جوردیگه واسم خاست 😍😍 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورکن خدا بخاد کار سنگینم کنیم جواب میگیریم من روز چهارم انتقال از دست مادرشوهرم شاکی بودم.با شوهر ...

🤣🤣🤣🤣 اره بابا باید خدا بخواد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره عزیزم برو دکتر درمانش کن ، دردسر میشه بعدا پشیمون میشی چرا زودتر اقدام نکردی 

خسته شدم

تا ديروز نگران كيست بودم

حالا كيست كوچك شده

بايد نگران اندومتر باشم

خوشبحال اونايي كه تو اين راه نيافتادن  

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
خسته شدم تا ديروز نگران كيست بودم حالا كيست كوچك شده بايد نگران اندومتر باشم خوشبحال اونايي كه ت ...

عزیزم نگران نباش.برو دکتر ..فکرنکنم مشکلی باشه.دارو میده درست میشه همه چیز

عزیزم نگران نباش.برو دکتر ..فکرنکنم مشکلی باشه.دارو میده درست میشه همه چیز

شما ميدونيد چه دارويي ميدن؟

اخه من پيش نصر ميرفتم

بهم نامه داد برم براي عمل كيستم

ولي من نرفتم!

الان برم چي بگم؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
شما ميدونيد چه دارويي ميدن؟ اخه من پيش نصر ميرفتم بهم نامه داد برم براي عمل كيستم ولي من نرفتم! ...

نه نمیدونم عزیزم..خوب خداروشکر کیستت کوچیک شده.خوب شد نرفتی عمل