2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستم فقط مامانش میدونست به باباش و خواهراش  گفته بود از چهارپایه افتادم کمرم آسیب دیده دو هفته ...

برای دوستت جوابش مثبت شد ؟

خیلی این قضیه نازایی زیاد شده 

خیلی عجیبه تا این حد ناباروری ، همه مردا اسپرم ندارن و خانوم ها هم تخمدان ضعیف ...🤔 

قبلا اینجوری نبود که این همه نابارور داشته باشیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم ممنون چقده امیدواری میدی تودختر,توکل به خدا,دارم یادمیگیرم راضی باشم به رضایتش هرچی اون بخوا ...

قربونت.ان شاء الله بهترینها براتون رقم بخوره عزیزم💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها جای آمپول پروژسترون رو میشه ماساژ داد یا کمپرس کرد؟برای من جای آمپولای سمت راستم خیلی اذیتم م ...

منم قرار بود بعد پانکچر انتقال بدم ۶تا آمپول زدم خیلی درد ناک بود ، جوری که شب از شدت دردش بیدار میشدم ولی کاری از دستم برنمیومد .

این سوال منم هست واقعا ؟ 

که متاسفانه دکترم زنگ زد انتقالم کنسل کرد ، وگرنه الان معلوم بود باردارم یا نه 

بچه ها سلام

من روز پنج سيكل ماه قبل سونو دادم( ام ار اي بوده) يه كيست هفت سانت داشتم

اينماه كه پريود شدم، خيييلي خييلي كم خونريزي داشتم

امروز روز پنج سيكل سونو شدم، كيستم شده ٣سانت ولي ضخامت اندومترم ٦!!!!!!

دارويي هم مصرف نكرده بودم

ضخامت بالا خييلي بده؟ 

چه كنم؟! برم دكتر؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ممنون از همتون بچهاانشالله خدا کمکتون کنه نمیرم استفاده میکنم دیگه 😂😂😂خخخخخخ اینو فولیکم شد یه ...

اره استفاده کن..تقویتیه دیگه..اگه قراربود استفاده نکنیم تو روزهای پریودی بهمون میگفتن .خیالت راحت 😊

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستم فقط مامانش میدونست به باباش و خواهراش  گفته بود از چهارپایه افتادم کمرم آسیب دیده دو هفته ...

اتفاقا مامانم گفت اینو بگو بعد دوهفته ایشالا مثبت شد بگی باردارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به سلامتی خیلی خوبه . پس تقریبا باهم انتقال میدیم با یک هفته اختلاف  پس حتما باهم مچ کنیم چکار ...

باشه عزیزم دلارامم باهامونه ایشالا هممون مثبت نیشیم

بچه ها سلام من روز پنج سيكل ماه قبل سونو دادم( ام ار اي بوده) يه كيست هفت سانت داشتم اينماه كه پري ...

اره عزیزم برو دکتر درمانش کن ، دردسر میشه بعدا پشیمون میشی چرا زودتر اقدام نکردی 

بچه ها جای آمپول پروژسترون رو میشه ماساژ داد یا کمپرس کرد؟برای من جای آمپولای سمت راستم خیلی اذیتم م ...

دکتر به من گفت قبل آمپول حوله گرم بزار

عزیزم به نظرم پیش مریم اشرفی یه سر بزن، ببین خوشت میاد یا نه من یه مدت به دلایلی با تحت نظر دو تا د ...

مرسی عزیزم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین