2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

سلام من سه شنبه انتقال داشتم از چند روز بعد انتقال به روال عادی زندگی برگشتین میخوام برم بیرون فقط چون خونمون طبقه دوم هست از پله هاش میترسم 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
عزیزم واقعا به دولتی و خصوصی نیست  کلی دوستان همون دفعه اول یا دوم دولتی مامان شدن

انشالله همینطورباشه برای منم همسرای شمام ریلکس بودن؟؟مال من میگه بیخیال بسپربخودش فکرنکن اصلا.🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویتامین سر خود نخور😈😈😈😈 فقط فولیک اسید آجیل هم در حد تعادل عزیزم

سرخودنمیخورم که همون یکشنبه خودشون دادن400تومن پولشون شد.امگا3,د3,اهن,یدوفولیک,کیوتن اینهارودادن.چون من ویتامینام کمه.نگران نباش خواهرسرخودی نیس .بنظرت من برگه زردالوبخورم اشکال نداره بعدانتقال؟باعث میشه یبوست نگیرم

آره خیلی فرنگی بده، منم هر روز میگم دیگه از فردا فقط فرنگی ولی باز شکمم رو فرنگی کار نمیکنه 🤭🤭🤭 ...

وای دقیقاها,مامان منم کلی میخنده یاشوهرم میگن تلقین میکنی.خودشم برای مانصبی هست ولی بازم عمرانمیادانگار یبوست میشه.خخخ اره واقعایکی منم پیداکردم عین خودم.بزن قدش,من ازتوالگومیگیرم همون دستشویی عادی میرم والله 

عزیزم واسه تغذیه این روال صحیح نیست طبع خودت رو باید بشناسی  اون هم دکتر طب سنتی باید بهت بگه ...

اووه چه خوب شدگفتی ها من میخواستم خودموبعدانتقال ببندم به دوغ خخخ خریدم گذاشتم یخچال.من نمیدونم طبعم چیه ولی فکرکنم سرده پس همون رویه قبل روادامه میدم بجزقاعده اورها.یعنی پیاده روی رو زمان بعدانتقال هم داشته باشم؟؟الان که پیاده روی ورقص میکنم

عزیییزم من آز ایمنی انعقادی دادم مشکلی نبود..آسپرین هم میخورم

پس دیگه خداروشکرالکی استرس نده استراحتتوبکن چون رحمت دوشاخه ولی من نبایدکاملااستراحت کنم هماتوم اینابوجودمیادوخونرسانی بچه اگربوجودبیادقطع وباعث سقط میشه

برو نیلو. دنا نرو که دق میدنت. برا سونو هم من یه تاپیک دارم در مورد سونو، اونو بخون، یه لینک گذاشتم ...

براي سونو كه رويان گفت حتما همينجا انجام بده

براي آز خون ترديد دارم كجا برم نيلو رو خيلي شنيدم ولي ميترسم حالا كه حسابي اسم در كرده به دقت گذشته نباشه

هزينه آز غربال رو چقدر دادين؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام دوستان یک سوال

من پریودم ۹ هر ماه هست  ولی ماه پیش که انتقال داشتم چون دیفرلین زده بودم افتاد ۲۱ م  آذر ماه که ۵ دی هم انتقال دادم  
۲۲ دی هم پریود شدم الان ۱۰ بهمن باز لک دارم می بینم
کسی اینجوری بوده؟؟

ممنون. ان شاالله قسمت شما  آره عزیزم هر دو پسرن. نه سرکلاژ نیستم. طول سرویکسم ۳۸ بود.

خداروشکر،تعین جنسیتم بودی؟مگه طول سرویکس چقد باید باشه ؟چقدرم باشه باید سرکلاژ شد ؟؟ببخشیدا میخام دراین باره اطلاعات داشته باشم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
زينب جون و بقيه ماماناي عزيز شما آزمايش غربالگري اول رو كجا انجام دادين؟! راضي بودين؟! رويان به من ...

من آزمایشگاه سعید انجام دادم توی پاسداران. هزینه‌اش هم شد ۱۴۷

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
براي سونو كه رويان گفت حتما همينجا انجام بده براي آز خون ترديد دارم كجا برم نيلو رو خيلي شنيدم ولي ...

یادم نیست. چون بیمه هستم، بیمه داد هزینه رو نمیدونم چقدر شد اصلش، رنگ بزنی تلفنی میگن.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من آزمایشگاه سعید انجام دادم توی پاسداران. هزینه‌اش هم شد ۱۴۷

سونو رو كجا انجام دادين؟!

من سونو دكتر فرزانه رو شنيدم خيلي خوبه از طرفي رويان ميگه همينجا انجام بده

اما من اصلا به رويان اعتماد ندارم چون نتوست تو سونو آندومتريوز منو تشخيص بده تو آزمايشگاهشم آز ذخيره ام رو خيلي با خطا انجام داد

یادم نیست. چون بیمه هستم، بیمه داد هزینه رو نمیدونم چقدر شد اصلش، رنگ بزنی تلفنی میگن.

بيمه تكميلي هستين؟! انفرادي يا از طرف شركت بيمه ايد؟!

سونو رو كجا انجام دادين؟! من سونو دكتر فرزانه رو شنيدم خيلي خوبه از طرفي رويان ميگه همينجا انجام بد ...

دکتر من برای NT گفت یکی از این ۴ جا رو وقت بگیرم.

- رستاک (دکتر طهماسب‌پور)

- دکتر فریور فرزانه (گفت خیلی سخت وقت میده و یکم بداخلاقه!)

- دکتر صدیقه برنا

- دکتر سولماز پیری

من رستاک رفتم.

بچها س شنبه باید برم انومالی میترسم😷😷😷😷😷🤒یهونگه بچم چیزیش شده بداین همه بدبختی کشیدن همش استرس

عزیزم شما رفتی آنومالی؟ انشاالله که همه چیز خوب بوده...