2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
خدا کنه گفت خیلی خطرناک مراقب باش حالا بنظرت به دکترم بگم پروژسترون دوباره بزنم  بهتر نیست؟

عزیزم ان شالله این مرحله هم به سلامتی میگذرونی.

فقط من از این دکترا یه چیز کشف کردم

الکی یه خورده پیاز داغشو زیاد میکنن که بیمارا توصیشون رو جدی بگیره

حالا اگه همه چی خوب و نرمال باشه اصلا تعریف نمیدن،آدم کمی روحش شاد بشه😄😄

منم از استراحت زیادی کلافه شدم..از اینکه نمیتونم بیرون برم..هوای خونه برام خفه کننده شده

دلم میخواد برم یه پارک  تو چمنا یه زیر انداز و پتو یه مشت خوراکی ببرم از صبح تا شب اونجا باشم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یکشنبه میرم ولی واقعا هیچ حسی از بارداری ندارم حتی بشدت حس میکنم زیر دلم یه جوری شل و کوچیک شده

عزیزم واسه منم شلی زیر دل خیلی پیش میومد، تا چهار ماهگی شلوار جین قبل بارداریم راحت اندازه ام بود، حتی یه مدت شلوارهام گشاد شده بودن نترس گلی 

مرجان جون بعد  آسپرين رو قطع كردي انوكسارو ميزدي ؟ آخه من فكر ميكنم مشكلم هماتوم بود بيشتر ...

یعنی چسبیده بودن جفت نبوده؟

هماتوم فکر کنم شاید برای دفعش در هفته های اول نطفه رو بکشه پایین ، اما هفته های بالا فکر نکنم زورش برسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جان برای بارداری رو نمی دونم اما بیمارهای سزارینی تنها بیمارهای عمل شده بیمارستان هستن که از پو ...

چشم عزیزم حتما میپرسم، اما واسه الان یه اتفاقی افتاد فهمیدم حتما باید بخرم

جدیدا پاهام اون قدر ورم کرده که تو هیچ کفشی نمیره

فقط یه بوت بلند دارم که نسبتا قالب بزرگتری داره چون زمستونی حساب میشه، خلاصه یه دفعه با هر سختی بود (البته در حد متوسط) پوشیدمش، همش نگران بودم اذیت بشم، جالبه اون روز مدت 3 ساعت بیرون بودم، رسیدم خونه دیدم به خاطر اثر فشاری که داشته ورم پاهام کاملا از بین رفته بود و دور مچ پام کاملا نرمال شده بود

خلاصه رفتم سرچ کردم دیدم بله، نه تنها ضرر نداره، عالی هم هست، خصوصا الان که دکترم گفته بیشتر استراحت کنم و تا حد امکان راه نرم، ولی واسه سزارین حتما از دکترم میپرسم، فعلا این مدت چند بار بهش زنگ زدم و پیام دادم، روم نمیشه مزاحمش بشم واسه کار غیر اورژانس

بازهم یه دنیا ممنون از نکته ایی که گفتی

آره. همونی که بعد از اولین آمپول غش کرده بودم     همونم دماغمو پوکوند که از اون موقعِ تنگ ...

الهی عزیزم، تو بارداری خودبخود چون ورم بینی زیاد میشه نفس کشیدن هم سخت میشه، بعد زایمان خوب میشی

وای 14 خیلیه🙈🙈🙈خیر سرم میخواستم بیشتر از 7 کیلو نشم

ببین دستگاه فشار تو خونمون هست چک میکنم وقتی نگرانم، ولی واقعا روزهایی که اصلا نمک نمیخورم، ورم بیشتری دارم و حالم خیلی خراب میشه فشارم زیادی میفته پایین

واسه همین کم نمک میخورم ولی حذفش نکردم، فست فود و سرخ کردنی هم میگه نخور ولی تا چند روز گوش میدم، یهو شیطون گولم میزنه🙈🙈🙈

این سوالا رو از من نپرس شکمو ام، شما هم منحرف میکنم😂😂😂😂

زینب جون راجع به مصرف آسپرینم زنگ زدم مطب گفتن باید قطع میکردی ولی اشکالی نداره حالا قطعش کن از دوتا ...

مرسی خبر دادی عزیز دلم 

آره منم تعجب کرده بودم فقط افراد خاصی باید مداوم آسپرين مصرف کنن، که هر جور حساب میکردم شما جزؤ اونها نبودی

چجوری باعث لخته نشدن میشه؟ کاراییش چجوری عمل میکنه؟

ببین گلم تو بارداری خیلی از عضلات بدن ریلکس میشن 

یکی از قسمت هایی که عضله داره، اون هم از نوع صاف و غیر ارادی رگ ها هستن، 

حالا تو بارداری رگها، خصوصا ورید های پا که قبلا دریچه های رو به بالا برای هدایت خون بر خلاف جاذبه زمین دارن، ریلکس میشن و کارایی قبل رو ندارن، دیگه به این قضیه کم شدن تحرک، و اضافه وزن، نیروی جاذبه زمین و افزایش حجم خون یا زیاد ایستادن هم اضافه کن، نتیجه چی میشه؟ 

تجمع زیاد خون در پاها و تورم، که اگر زیاد باشه به جز تورم به صورت رگهای واریسی خودش رو نشون میده

حالا این جوراب ها با فشار متعادل کمک میکنن به اون ورید ها و دریچه های اون تا خون تو پا جمع نشه و به سمت ارگان های حیاطی بره

از طرفی تجمع زیاد خون و حرکت کند خون یا عدم تحرک خون در بدن، جوری تفسیر میشه که به سمت لخته شدن خون میره، پس باید حتما جلوی این اتفاق گرفته بشه

برای همین هست که استراحت مطلق مثل سم میمونه و فقط وقتی کسی مجبور شد با رعایت شرایط خاص، میتونه انجام بده

چون هم غلظت خون به خاطر استروژن و پروژسترون بالا رفته، حجم خون زیاد شده و... همه مستعد لخته شدن خون در عروق عمقی پا میشن خدای نکرده

برای همین بعد از عمل های جراحی ماژور مثل سزارین بیمار رو مجبور میکنن چند ساعت بعد از عمل راه بره حتما چون خوابیدن طولانی خطرناکه 

اهان الحمدلله انتقالت کی هست؟بعدپانکچردردداشتی؟راسته که بعدپانکچردوغ وسردیجات بایدخورد؟الان فقط گرمی ...

عزیزم واسه تغذیه این روال صحیح نیست

طبع خودت رو باید بشناسی  اون هم دکتر طب سنتی باید بهت بگه بعد از کلی سوال و جواب تخصصی

چون اگر مثلا طبع گرم داری، قبل از انتقال نباید گرمی بخوری، تعادل بدنت بهم میخوره، اون موقع باید قبل و بعد از انتقال غذاها و میوه هایی که میخوری متمایل به خنکی باشه

یا برعکس اگر طبع سرد داری، قبل و بعد از انتقال باید گرمی بخوری، البته نه گرمی قاعده آور، اگر با طبع سرد بعد از انتقال سردی بخوری که رسما میزنی پذیرش رحم برای جنین رو داغون میکنی 

پس برای همین هست میگم تقلید نباید کرد

و اگر کسی طبعش رو نمیدونه، یا تازه دم انتقال فهمیده طبعش چیه، نباید روال قبلی خودش رو بهم بزنه، همون خوردن چیزهای روتین قبل از انتقال کافیه 

و تنها مراعات هایی که به اون فرد کمک میکنه مصرف آب و مایعات زیاد هست، مصرف زیاد میوه و سبزی تازه، غذاهای مقوی مثل ماهیچه و تخم مرغ و چهار مغز، باز هم در حد اعتدال خوبه، به علاوه پیاده روی و دوری از استراحت 

چون استراحت هم باعث بهم خوردن ریتم بدن میشه

پس اگر کسی قصد داره ب  اساس طبعش تغذیه کنه حداقل دو سه ماه قبل از انتقال باید شروع کنه، و یک هفته مونده به انتقال اصطلاح سبک زندگی مفید که نیست، هیچ، ضرر هم داره 

تغذیه تقلیدی و صرفا بر اساس میگن و شنیدم که بماند... 

سلام بچه ها..من اشتهام روز به روز داره کمتر میشه😢😢 امروز هیچی نتونستم بخورم..یه ذره نهار و صبحونه ...

سلام، الهی طبیعیه، ویار و علائم بارداری داره خودشو نشون میده 

فقط شده با بيسکوئيت، نون خشک و... هر چی دوست داری نذار دلت ضعف بره که تهوع نیاد سراغت