2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جا و دوستان یک سوال هر کسی میتون لطفا کمک کن من ده روز قبل انتقال ازمایش تیرویئد دادم سه و نیم بود دکتر گفت روزی یک دونه لوتیئوکسین ۵۰ میل بخور من یک هفته خوردم بعد متوجه شدم اون ازمایشگاه معتبر نبوده دوروز نخوردم رفتم جایی دیگه ازمایش دادم شد ۳۵/. که دکتر گفت داره میره سمت پرکاری دیگه قرص نخور و من فرداش انتقال داشتم یعنی سه روز قبل انتقال قرص نخوردم حالا سوالم این این عدد تیرویئد میتون تو لانه گزینی تاثیر بزار؟؟؟

عزیزم گفتم تونت خوندم جفت قدامی حرکتش دیر تر معلوم میشه شما گفتی زود ترواینجا خونده بودم

نه عزیزم شما گفتی خلفی دیرتر احساس میسه منم گفتم نه خلفی زودتر احساس میشه.قدامی دیرتر

وقتی جفت قدامی باشه یعنی جفت بین جنین و شکم شما قرار میگیره و وقتی جنین لگد میزنه جفت قدامی باعث میشه شما زیاد حسش نکنی اما جفت خلفی یعنی جفت پشت جنین هست.جنین بین جفت و شکم شما قرار داره پس وقتی جنین لگد میزنه چون مانعی بین پوست شکم شما و جنین نیست راحت تر احساسش میکنی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آفرین عزیزممم مامانم میگه من نمی دونم چرا تو استرس داری وقتی زود باردار میشی این میگیره میگم وقتی سق ...

امروز پرواز داشتیم گفتن پرواز اینجا کنسله براتون اهواز رزرو کردیم الان تو راه اهوازیم .که از اونجا بریم تهران.ان شاالله یکشنبه هم نوبت سونو دارم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
امروز پرواز داشتیم گفتن پرواز اینجا کنسله براتون اهواز رزرو کردیم الان تو راه اهوازیم .که از اونجا ب ...

عزیزممم بسلامتی رفتی بیا تگم کن ببینم چی گفت منم ۲شنبه میرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ویتامین سر خود نخور😈😈😈😈 فقط فولیک اسید آجیل هم در حد تعادل عزیزم

زينب جون و بقيه ماماناي عزيز شما آزمايش غربالگري اول رو كجا انجام دادين؟! راضي بودين؟!

رويان به من گفته بيا همينجا ولي من به آزمايشگاهش اعتماد ندارم چون سر آز ذخيره تخمدانم اشتباه خيلي زيادي داشت 

نميدونم چيكار كنم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم مطمانم خوبی مگران نباش من شکمم شدید شل حالم خوبه اصن کلا حالتام عوض شده همش طبیعیه اصلا نگر ...

بسلامتی خداروشکر ک همه چیت خوب بود منم وایمیستم تابیستم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خیلی روز خوبیه به شرط اینکه قبلش ضدحال نخوری😅 قبلش دکترم اومده میگه انتقال بده ولی برو عشقو حال، به ...

دکتر من قبل انتقال گفت فقط یدونه جنین برات موند منم منقبض شده بودم نمیتونستن جنین وارد کنن دیگه کار داشت به بیهوشی میرسید از اول تا اخر گریه میکردم😐دفعه اول راحته راحت بود

عزیزم چه قدر سخت بوده😢😢😢 ان شاء الله که مامان شدی عزیزم

عزیزم برام دعاکن این انتقال ام مثبت بشه ومهمتر اینکه بارداری خوب با نی نی سالم داشته باشم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
زینب جا و دوستان یک سوال هر کسی میتون لطفا کمک کن من ده روز قبل انتقال ازمایش تیرویئد دادم سه و نیم ...

عزیزم برای تنظیم تیروئید باید حتما پیش دکتر غدد رفت متاسفانه علم دکترای زنان در این زمینه پایینه و ممکن دوز دارو را بیش از اندازه یا کمتر تجویز کنند

در مورد لانه گزینی هم نگران نباش انشاالله این ماه حتما مامانی

زينب جون و بقيه ماماناي عزيز شما آزمايش غربالگري اول رو كجا انجام دادين؟! راضي بودين؟! رويان به من ...

برو نیلو. دنا نرو که دق میدنت. برا سونو هم من یه تاپیک دارم در مورد سونو، اونو بخون، یه لینک گذاشتم اسم دکترت رو ازونجا چک کنم. من خودم غربالگری اول رو نمیدونستم ازون لینک بهتره چک کنم، رفتم یه جا که دکترم گفته بود، ولی برا غربالکری دوم میرم پیش دکتر پیری. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین