2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام الهام جون خوبي عزيزم نه عزيزم ماه ديگه ميرم تو سيكل ايشالله😍 خودت چيكار كردي

مرسی عزیزم ...منم هر روز اینجا سرمو گرم میکنم و آمار میگیرم هر چی مثبت بیشتر باشه روحیه میگیرم..انشاءالله اینبار انتقال دادی حتما مامان میشی عزیزم ..منم بعد عید اگه خدا بخواد و خانواده ها حمایت کنن میرم از اول شروع کنم البته اینبار سختیش چند برابر میشه چون هم هشت ساعت راه تا مرکز هم خصوصیه ..دیگ ببینیم خدا چی میخواد ..انشاءالله خدا به هممون نظر کنه یه بچه شلوغ بندازه دامنمون این روزا یادمون بره..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙏🙏🙏🌹🌹🌹😊😊😊ای خدا خودت کمک کن 

🙏🙏🙏🙏🧡💕🌺

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلام ضرربرای من داره بدنهافرق میکنن من چون خونم سریع لخته میشه برای همونه

عزیییزم

من آز ایمنی انعقادی دادم مشکلی نبود..آسپرین هم میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡