2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
من آنتی tpo بالابود ۱۰۳ بود رفتم غدد گفت اگه آزمایش tsh زیر ۲/۵باشه به دارو نیاز نیست اگه بالای ۲/۵ق ...

عزیزم آزمایش جدید تر ملاک هست

و آزمایشگاه معتبر انجام بده مثل نيلو، رویان و... 

کیت های تیروئید دانش دیگه خوب نیستن

فدات خواهری مرسی بابت اینهمه صبوریت و جواب دادن سوالامون.برا چی فحش بدم خدا دردونتو برات حفظ کنه و ب ...

آخه من که دفعه اول مثبت شدم خجالت میکشم بهت بگم صبر کن، خدا درستش میکنه یا هر چی... 

فقط اینو بدون همه ما از ته دل دوست داریم مامان بشی،، حتی اونا که مامان نشدن میگن خدایا اول ثمین بعد ما، ولی نمیدونم حکمتش چیه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی به پزشکت و شرایطت داره.برای من هفته 28بتامتازون 6تا نوشت زدم.بعد گفتش 6تا پرولوتون هفته ...

منم الان تحت نظر دو تا دکتر هستم، دومی گفت احتیاط بتامتازون بزنم، ولی چون میخوام بانک سلولی بندناف فریز کنم نزدم، توکل کردم

خواهرمنم اذیت کردن..ولی خداروشکر سالم بود جواب ازمایش ..آزمایشت سالمه سالمه خیالت راحت...

عجب، از دست اینا 

حالا منو نيلو روانی کرد تا جوابش اومد، کلی التماس کردم و گفتم بابا، من باید سرکلاژ شم جوابش حیاتی، دیگه منت گذاشتن بعد از 24 روز تحویلم دادن، اونم بعد از عمل

اگه میخوای با هر دکتری بری باید بهش اعتماد کنی. و هی خودت دخالت نکنی. کلا نصر دارو زیاد نمیده، ولی ب ...

دقیقا، چون ما پزشک نیستیم، الکی به خودمون استرس میدیم و فکر می‌کنیم طرف هیچی حالیش نیست، در صورتی که این استرس کارو خیلی خراب میکنه

سلام من همسرم مشکل مورفولوژی داره بین ۱%وصفر و دکتر بهم پیشنهاد میکرو داده خیلی نگرانم. کسی هست بهم ...

بله گلم همسر منم بین 0 و 1 بود و کلی مشکلات دیگه داشتیم

اگر همه چی عالی بود که نیازی به میکرو نبود دیگه 

سلام دوستای گلم

من ی مشکلی دارم  ۷ساله نازایی دهرم و۳بار ای وی اف اما به علت دخیره کم همش یکی یا دوتا جنین برام گرفته که بعد انتقالم نشد الان برای بار چهارم رفتم تو سیکل دیروز پانکچر داشتم از ۶تا تخمک سه تاش پوچ بوده

کسی اینجا درمان تخمک پوچ رو میدونه؟واینکه اصلن با امپولای میکرو فولیکول ندارم همش سه تا یا ۴تا...چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنین دخیرم پایین و رو به اتمامه

قبل سیکل کپسول اوبوست امگا ۳۶۹ کیوتن سیاهدونه عسل هم خوردم اما نشد 

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

سلام بچه ها امروز روز شانزدهم انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود😔دیدید گفتم حالا حالا ها باید تاوان پس بدم نمیدونم تاوان چی ولی حکم الهی اینه😔فردا میرم آزمایش هرچند میدونم منفیه

خدایا شکرت 
عزیزم به سلامتی روزای اول همش خوابیدی؟  من امروز تازه انتقال دادم

خواهر گلم، ان شاء الله مبارک باشه انتقال دادی

از من میشنوی اصلا نگیر بخواب، روال زندگیت رو بهم نزن

بی تحرکی و کم تحرکی اثر خوبی نداره هیچ اثرش بد هم هست