سلام دوستای گلم همگی خوبین
عزیزان من روز 8دیماه انتقال جنین سه روزه با گرید cوdداشتم خودم ناامید نا امید که اصلا جواب نمیده اما خدارو هزار مرتبه شکر امروز جواب ازمایشم با تیتر 321مثبت شد
دومین انتقال من بود و برای انتقال دومم کارهاییو انجام دادم که گفتم بیام اینجا بگم شاید واسه عزیزان کاربردی باشه
اول اینکه من به مدت دوماا حدودا هر روز صبح رازیانه دم کردم و خوردم چون پلی کیستیک بودم و تنبلی داشتم
دومین کاری که انجام دادم حدود 40روز هر روز دوسین یا همون مخلوط سیاهدانه و عسل روزی یه قاشق مصرفکردم
تا تونستم به و دمنوش به خوردم
دمنوش با طبع گرم (میخک زنجبیل دارچین به خشک گل محمدی وگاهی یکم گل گاوزبان برای دور کردن استرس )دم کردم و مصرف کردم به جای چای عادی
لبنیاتو ترشیجات وفست فودو به حداقل رسوندم
یه هفته مونده به انتقالم هر روز شکممو با روغن سیاهدانه چرب و ماساژ و بستم تا گرم بمونه حدود یه لیتر عرق بومادران را توی ده روز مصرف کردم
واینکه بعداز تموم شدم اخرین پریودم یه روز درمیون ینی سه بار کمرم را با داروهای گیاهی (اماده از عطاری گرفتم)با مخلوط عسل و زرده تخم مرغ چسباندم و شب تا صبح گذاشتم روی کمرم بمونه وهفته اخر قبل از انتقال سه بار بادکش رحم انجام دادم
اینو هم بگم من طبعم حسابی سرد بود وسری اول انتقال نشاسته دادم دم اب سرد و مصرف کردم که این خودش باعث سردتر شدن رحم میشه و به گفته دکترم همونطور که خودتون نمیتونید داخل یه مکان سرد دووم بیارین جنین هم نمیتونه لانه گزینی کنه به نظرم قبل از انتقالتون زیر نظر یه پزشک سنتی برین حداقل مزاج بدنتون را بشناسید
من حدود 27سالمه سال گذشته پانکچر شدم 16تا تخمک 14تا جنین
انتقالم از طریق جنین فریز شده بود
دوبار انتقال داشتم بار اول دوتا جنین عالی و aبار دوم دوتا جنین c.d
مرکز ناباروری یزد صفاییه
دکترم خانوم افتخار
ببخشید طولانی شد گفتم دیگه تمام جزییاتو بگم بلکه به درد کسی بخوره
ان شاالله همگی نتیجه بگیرین و منم قلب جوجمو ببینم و به سلامتی دنیا بیاد😍😍