2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
@samin   خداصبرت بده تنها چیزی که میتونم بگم خدایش خیلی سخته زحمت بکشی درد بکشی بعدم ..... را ...

مرسی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان به خدا نمیدونم چی بگم، خیلی برات ناراحتم فحشم بدی حق داری، آخه هیچ وقت جای تو نبودم، منو ب ...

فدات خواهری مرسی بابت اینهمه صبوریت و جواب دادن سوالامون.برا چی فحش بدم خدا دردونتو برات حفظ کنه و به سلامتی بغلش بکنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واااااای خدایا چرا اینجوری شد 😭😭😭 بخدا اصلاً نمیدونم چی بگم، هیچ حرفی برای گفتن نیست  دنیا ...

خدا نکنه عزیزم قسمت منم این بود الهی خدا دردونتو برات صحیح و سالم حفظ کنه.خدا نخواست همین من لالم در مقابل خواست خدا

خدا نکنه عزیزم قسمت منم این بود الهی خدا دردونتو برات صحیح و سالم حفظ کنه.خدا نخواست همین من لالم در ...

چقدر تو خوبی 

آفرین که انقد صبوری

خدا جوابت را بده ... اونجوری که خودش بهتر میدونه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مامان شده 😍😍😍😍

الهی شکر مبارکش باشه انشالله به سلامتی بارداریشو طی کنه

بیست و پنج تا آمپول؟ 

سلام 

زینب جون منو یادته دفعه سوم هم انتقالم منفی شد

۴تا جنین دارم

دکترمیخوادpgd کنه جنینا رو همش احساس میکنم کاراشتباهی وجنین خراب میشه  کسی بوده باpgdجواب بگیره??

وهیسترو وخراش هم قراربرام انجام بده ازمایش ایمنی وانعقادی هم برام نوشت.

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
آزمایش من مثبت شد شکر خدا. ولی نمی دونم از این به بعد چکار کنم. اخه دفعه قبل بدون دلیل جنینم را هشت ...

الهی شکر عزیزم خیلی بهت تبریک میگم الهی اینبار بارداریه بی دردسر و خوبی خواهی داشت 

سلام دوستان و ثمين عزيزم ، خانمي اصلا نميدونم چي بگم ، اصلا نميتونم خودم رو جاي شما بگذارم ، فقط همي ...

ممنونم عزیزم

چقدر تو خوبی  آفرین که انقد صبوری خدا جوابت را بده ... اونجوری که خودش بهتر میدونه

فدات خواهری

خانمها يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد

ن ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو

ايشون ايراد بزرگش اينه كه براي پانكچر فقط روز 8 سونو ميكنه كه خب خيلي كم و  ديره و اگر فوليكولت رشد نكرده باشه  فرصتي براي تغييير دارو نيست 

حالا سوالم اينه من ميتونم خودم بيرون سونو برم وروند رشد رو بدونم واگر خوب نبود زودتر بهش بگم كه شايد بتونه دارومو تغييربده؟؟؟ ايا اين كار شدنيه؟

@زينبي_بابا

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند