2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
فکر کنم میدونه این مسئله واست مهمه نقطه ضعف گرفته عزیزم. مطمئن باش موقت هست خواب خیلی چیزا رو تغییر ...

چی بکم فعلا که خودمو زدم به ریلکسی یعنی برام مهم نیست 

فردا ببینم چه مدلیه😑😑😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم چندبار این اتفاق افتاد  ولی چون برای وقت دکتر بود جفتمون کوتاه میومدیم 😂

بهش گفتم‌نمیای دیگه گفت نه خلم مگه منم هیچی نگفتم اومدم کارامو کردم قبلا می گفتم به درک ولی اندفعه هیچی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بخدا شهریور بود تقریبا ۲۰ تا تخمک که جنین نشد اینبار دارو گیرم نیومد نا امیدانه سینالو میزدم میگ ...

عزیزم با دی اف ای چند میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بهش گفتم‌نمیای دیگه گفت نه خلم مگه منم هیچی نگفتم اومدم کارامو کردم قبلا می گفتم به درک ولی اندفعه ه ...

عزیزم ناراحت نباش

این دعواها طبیعی هست 

کشش نده و فردا حتما نوبت دکتر برو 

بخاطر دوتا حرف یک وقتی لجبازی نکن عزیزم ک پشیمانی بار نیاد

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
حتما گلم، ان شاءالله مثبتی، ان شاءالله که مامان شدی 

ممنونمممم❤❤❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اخه یسری ورقه گفت باید با همسرت بیای 😒😒😒

دستش بگیر ببرش 🤐🤐🤐😂

سلام به همگی

منم سال ۹۴ بعد از ۶ میکروی ناموفق لطف خدا شامل حالم شد و مامان یه دختر بلا شدم از خدای مهربون میخام حاجت همتونو بده و همتون صاحب بچه سالم بشین چونکه همتونو درک میکنم منم مثل تک تکتون سختی کشیدم حرف شنیدم اما تحمل کردم و تلاش کردم به هدفم هم رسیدم و تو دهن خیلیا زدم مطمین باشین تک تک شماها لایق مادرشدن هستین پس بر مشکلتون علبه کنین خدا هم کمکتون میکنه

چند وقته شوهرم گیر داده اقدام کنیم برای بچه دوم اما خیلی میترسم 

کدومتون رویان میرین میخام ببینم میکرو تو رویان الان هزینش چقدره

کدومتون پیش دکتر طرازی میرین هزینه اش با دکتر طرازی چقدر میشه

ممنون میشم کمکم کنین