2777
2789
عنوان

بچه ها ی پسر توی مدرسه پسرمو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست
من دخترم ۱۵ سالشه پسرای ۱۷ ۱۸ ساله رو میزنه یاد بده بهش

حیلی گفتم از خودت دفاع کن اصلا نمی‌دونم توی مدرسه چطور رفتار می‌کنه فقط هر روز میاد میگه بازم اون پسر منو زد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

به نظر من کار درستی نیست مامانا به هم پیام بدن ،با مدیریت و معاونت مدرسه درمیون بذارید که اونا مشکلو حل کنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامو معلوم نیست کی سین زدهگوشی مادرا معمولا ماس ماسک دست بچه هاست شاید همون بچه سین زده

نمیدونم ممکنه.نوشته ساعت نه شب سین زده ولی جوابی نداده.

به نظر من کار درستی نیست مامانا به هم پیام بدن ،با مدیریت و معاونت مدرسه درمیون بذارید که اونا مشکلو ...

باشه شنبه میرم مدرسه

شنبه برو مدرسه به مدیر بگو فلانی پسرمو زده بگد هم پسرمو هم اون وحشیو صدا کنید بیاد اینجا ببینم برای چی بچه رو میزنه 

بگو زنگ زدم به مادرش جواب نداده 

خط و نشون بکش بگو یکبار دیگه دست رو بچم بلند کنه مدرسه رو سرتون خراب میکنم  والا بخدا 

ما بچه بودیم کتک میخوردیم توهین میشنیدم از ترس اینکه به اولیامون نگن خفه خون میگرفتیم برای همینه الانم عرضه نداریم حقمون بگیریم 

به بچت بگو یکبار دیگه کتک بخوری من میدونمو تو 

شنبه برو مدرسه به مدیر بگو فلانی پسرمو زده بگد هم پسرمو هم اون وحشیو صدا کنید بیاد اینجا ببینم برای ...

🤦🤦🤦من خسته شدم از دست پسرم.پارسال هرکس از راه می‌رسید اینو میزد مدرسشو عوض کردم گفتم جای جدید باشه بهتره.حالا هم این پسر شده مخل ارامشش .اولش خوراکیشو می‌گرفت به همه مادرا توی گروه گفتم .گفتم نکنه نداشته باشه بچه از سر نداری این کارو بکنه یا به هر حال بهش یربخوره.توی گروه اعلام کردم به بچه هاتون بگید خوراکی به زوررر از کسی نگیرند و فلان اگرم کسی می‌دونه خدایی نکرده دستش تنگه و فلان بقیه بگن که کمک کنیم.حالا دیگه خوراکی نمیگیره میزنه.پسرم ترس از دعوا داره

ولی اگه به بچه ات بگییه بار دیگه کتک بخوری من میدونم و توممکنه بازم کتک بخورهدیگه از ترس به شما هم ن ...

اره اصلا هیچ وقت نمیترسونمش که بهم نگه.شنبه میرم مدرسه به مدیر میگم ی بار دیگه تکرار بشه حتما اداره میرم چون این موضوع خطرناکه شوخی شوخی بچه منو هول بدن اتفاقی براش بیفته چی

دوستم یه پسری بچش زده بود البته اونا بزرگ بودن 15 سالشون بود الکی با پا زده بود شکم  پسرش دوستم هم محکم کشید زیر گوش اون پسره 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

برو مدرسه با ناظم صحبت کن.منم خییییلی استرس میگیرم صبح ها پشت پسرم همش آیت الکرسی میخونم ک اتفاقی نی ...

منم خیلی صحبت میکنم واقعا منم میترسم پسرها خیلی بازیگوش هستن خدا خودش کمکمون کنه

منم خیلی صحبت میکنم واقعا منم میترسم پسرها خیلی بازیگوش هستن خدا خودش کمکمون کنه

آره خییییلی پسرهااا معمولا حالت تدافعی دارن با اینکه ۳ ۴ تا ناظم دارن ولی بازم میگم خدایی نکرده اتفاقی نیفته