2777
2789

شوهرم خیلی آشغاله حالمو ب هم زد از خودش امشب تا دیر وقت سرکار بود بد گفت میخام برم بار بیارم ساعت ۱۱شب اگه میرفت یکی دو ساعت دیگه هم نمیومد منم گفتم منم میام تنهایی میترسم خلاصه از اینجا ک خیلی بد رانندگی کردم دل و رودم ب هم خورد هی گفتم اروم خیلی عصبی بود رفتیم ی ماشین سرراه بود از قصد خیلی کوچولو زد ب سپرش گفت برو جلو یارو هم گفت دارم بار میزنم نمیرم راه رو بند اورده بود زنه هم ک بااون مرده بود وایساد هی ب شوهرم فوش دادن من ب زنه گفتم درست صحبت کن اسگل بد گفت ب من خفه شو اشغال شوهرم ب زنه گفت آشغال با کی رفت گرفت شوهرشو زد زنه هم از پشت افتاده بود رو شوهرم با مشت و لگد شوهرمو میزد منم ی کارگر افغانیه دوتا دستامو سف گرفته بود نمیذاشت برم جلو یهو شوهرم دید حمله کرد سمت من منو کرد تو ماشین اونا فرار کردن شوهرم رفت جلو تر جلوشونو گرفت تا جایی ک جا داشت مرد رو کتک زد بدم انقدر سر من داد زد با سرعت تا خونه اومد صدبار میخاست منو بکنه زیرماشین 

چون اومدی بیرون؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ای وای😑😑😑😑 چه اوضاعی شده ..

یه صلوات بفرستین قرعه های خونگیم دربیاد💜💜💜

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم