2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
فقط بگید موقع دفع یا سقط درد داره؟ یکمی میترسم

من سقط داشتم درد سقط اندازه زدن نصف امپولا يا انداره گيري عمق رحم يا خراش رحم هم نيست مطمعنننن باش فقط موقع دفع بهت زور ميزنه معذرت ميخام مثه مدفوع 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانوما چی بخورم چکار کنم که اون یذره درد زیرشکمم خوب بشه؟دیروز تخمک کشی داشتم

چيزاي پروتيين دار بخور سعي کن يبوست نشي دکتر نگفت کي بري برا انتقال؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
جدی؟شاید بدن با بدن فرق کنه هرکدوم رویه دارویی جواب بده

آره بخدا شهریور بود تقریبا ۲۰ تا تخمک که جنین نشد اینبار دارو گیرم نیومد نا امیدانه سینالو میزدم میگفتم ایرانیه دیگه ولش ولی الان ده تا جنین دارم فقط از انتقال میترسم از حرفهایی که بچه ها از سقط میزنن 😭😭😭

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
پس باهمیم شمام قرصات تموم بشه پری بشی ایشالا وارد سیکل انتقال میشی؟  دکتر چی بهت داده؟

مامان ماهک شما هم سيکلت لانگه ؟ روز چند ال دي هستي؟

والا من یه عطاری رفتم یه خانم. مهندس داروهای گیاهی هست سالهاست کارنازایی انجام میده و موفقه اون با ت ...

چقدر خوب انشاالله که بادهمینا جواب بگیرید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
میگم خانوما چی بخورم چکار کنم که اون یذره درد زیرشکمم خوب بشه؟دیروز تخمک کشی داشتم

برای دردات شیاف استامینوفن بزار استراحت کن و آناناس و تخم مرغ آب پز و سوپ بخور سعی کن یبوست نشی مایعات بخور آب میوه هم تا جایی که میتونی بخور و استراحت کن که بدنت ترمیم کنه خودشو

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
چيزاي پروتيين دار بخور سعي کن يبوست نشي دکتر نگفت کي بري برا انتقال؟

یبوست که هستم شدید شربت گرفتم هنوز ازش نخوردم ازبس بد دارو هستم.

نه چیزی بهم نگفت ولی خانومی که دستور دارویی میداد بهم گفت پریود که شدی ال دی بخور پریودی بعدیت میتونی بیای واسه انتقال حالا موندم خودمم کی برم 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
عزیزم تخمکام زیاده ولی شوهرم مشکل داره ازاون میترسم که جنین کم تشکیل بشه

مورفولوژیش مگه چقدره ما هر دوتا ضعیف بودیم یازده تا تخمک گرفتن چندتا جنین تشکیل شد نمی دونم ولی می دونم که فقط سه تا جنین پنج روزه برامون موند

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره بخدا شهریور بود تقریبا ۲۰ تا تخمک که جنین نشد اینبار دارو گیرم نیومد نا امیدانه سینالو میزدم میگ ...

يني 20تا تخمک يکي جنين نشد ؟؟،چرا ؟کدوم ضعيفين؟ تو يا شوهرت

آره بخدا شهریور بود تقریبا ۲۰ تا تخمک که جنین نشد اینبار دارو گیرم نیومد نا امیدانه سینالو میزدم میگ ...

خب شما تخمک واست تشکیل شده که زیادم بوده پس علت جنین نشدنش داروهات نبوده حتما

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
يني 20تا تخمک يکي جنين نشد ؟؟،چرا ؟کدوم ضعيفين؟ تو يا شوهرت

شوهرم dfi مشکل داره 

اون لکی که دیدم نگرانم کرده وگرنه تا حالا زیاد به دردا توجه نمیکردم این دو ماهم میگذشت ی نفس راحت می ...

اره واقعا همش استرس

زیزی جان لک خون داری ؟ یکبار بود یا بازم لک دیدی؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
برای دردات شیاف استامینوفن بزار استراحت کن و آناناس و تخم مرغ آب پز و سوپ بخور سعی کن یبوست نشی مایع ...

مرسی عزیزم چشم

میگم بهم گفتن تادوهفته نزدیکی نداشته باشم یعنی واقعا دوهفته باید صبر کنم؟اخه شوهر بدبخت چکار کنه اینهمه مدت😃