2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
سلام دوستان من دو روز پیش جنین دو روزه انتقال دادم اما تو نی نی سایت میگن جنین فریز درصد موفقیتش ب ...

سلام عزیزم جنین خوب فرش و‌ فریز نداره حتما میگیره خیلیا رو دیدم با فرش باردار شدن اصن نگران نباش الان نباید استرس بشی ایشالله مامانی

سلام عزیزم. چیز خاصی نشده یه سوءتفاهم کوچولو بود که برطرف شد. راستش طاهری بهم گونال داد هنوز پیدا نک ...

ممنونم منم بد نيستم ازمايشات ايمنيم مشكلي نشون داد خيلي ترسيدم واي خدايا نميدونم بايد چيكار كنم خلاصه كه فعلا وارد سيكل نشدم اول بايد تكليف اين جريان ها مشخص بشه بعدا ببينم چ ميشه كرد، ببين طاهري پناه رو رفتم خيلي باسواد ب نظر ميومد من فقط به خاطر جنين شناسي رويان مجبور شدم برم رويان و براهمون ديگه نرفتم ادامه پيش طاهري پناه ولي راستش چون رويان برام هيسترو نوشتن نميخوام رويان هيسترو كنم دو دل هستم ميخوام يه دكتر با تجربه هيسترو كنه، شايد برا اين باز برم پيش طاهري پناه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دو روز پیش جنین دو روزه انتقال دادم اما تو نی نی سایت میگن جنین فریز درصد موفقیتش ب ...

وااااا اين ديگه چ حرفيه ، يه قبيله ادم اينجا تو اين گروه هستن كه ميكرو انجام دادن بيشتر از نصف كسايي كه كثبت شدن فرش انتقال داشتن،، شما لطفا تو اين روزا سرچ الكي نكن كه استرس الكي هم نگيري به اون جنين هاي توي دلت استرس ندي

...
اره عزيزم تموم شه وارد سيكل ميشم جنين ندارم از اول بايد شروع كنم امپولارو كه پانكچر بسم😐

منکه الان دعوام شد فردام وقت دکتر داشتم شوهرم گفت با این اخلاق تو بچه می خواییم چیکار منم ریلکس خودم نشستم با دخترم شامم و خوردم 😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم انشاءالله به حق خانم زهرا مثبت میشی و از انتظار در میای برات آیت الکرسی خوندم 

عزیزدلمممم

ممنونمممممم 

یک دنیا ممنونم بابت بزرگی دلت❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انشاالله توکل به خدا

❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
منکه الان دعوام شد فردام وقت دکتر داشتم شوهرم گفت با این اخلاق تو بچه می خواییم چیکار منم ریلکس خودم ...

از این دعواها زیاد پیش میاد 

فردا با هم مطب دکترین خیالت راحت 

تجربه اش داشتم😑😂😂

متشكرم، ميتونم بپرسم كجا ويزيت شدين با زرناني؟ و ايا زود ميشه وقت گرفت؟

نیکان .بله شنبه زنگیدم برا 5شنبه وقت داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از این دعواها زیاد پیش میاد  فردا با هم مطب دکترین خیالت راحت  تجربه اش داشتم😑😂😂

فعلا که چس کرده تو اتاق دخترم‌خوابیده من و دختر پیش هم البته هفته دیگم ۲شنبه وقت دارم 

محلش نمیزارم اون باید بیاد التماس کنه والااا

پرون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فعلا که چس کرده تو اتاق دخترم‌خوابیده من و دختر پیش هم البته هفته دیگم ۲شنبه وقت دارم  محلش نم ...

فکر کنم میدونه این مسئله واست مهمه نقطه ضعف گرفته عزیزم. مطمئن باش موقت هست خواب خیلی چیزا رو تغییر میده صبح دوباره همه چی خوبه ❤️

مرجانو جون سلام خوبي؟ عزيزم شما تو يه تاپيك ديدم نوشته بودي حالت تهوعت اينا يه مدت قطع شده بود ...

سلام.

ممنونم.

نگران نباش عزیزم.بیشترش ب تغذیه برمیگرده.

من مثلا آبگوشت نخود و یا فسنجون و خورشت به ک رب انار میخوردم اینجوری میشدم.بعدا دیدم دقیقا بخاطر اینا بوده.

بعد از چند روز برمیگشت تهوع به قوت خودش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خانم هاي گل.يك سئوال داشتم.من الان هفته ٢٩هستم ولي نمدانم جرا از صبح ني ني طرف چپ نافم خودشو سفت كرده؟!!!!انكار خودشو گردالو كرده.نكرانم اكر ميدونيد جوابشو بهم بگين🥴🥴🥴

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
فعلا که چس کرده تو اتاق دخترم‌خوابیده من و دختر پیش هم البته هفته دیگم ۲شنبه وقت دارم  محلش نم ...

منم چندبار این اتفاق افتاد 

ولی چون برای وقت دکتر بود جفتمون کوتاه میومدیم 😂