2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قبلا تو ابن سینا انجام دادم ۵ بود دوماه پیش تو پارسه ۱۲  خودمم تعجب کردم که چیشده دقیقا

اون که ابن سینا دادی درسته گلم

فقط میدونم احتمال هایپری هست، پس رژیم پر پروتیین رو رعایت کن شامل روزی 3 تا سفیده تخم مرغ گاهی هم کاملش رو بخور به صورت نیمرو با روغن زیتون(دو بار درهفته) 

به همسرت هم نیمرو تخم مرغ محلی و روغن زیتون بده، کنارش یک پیاز کوچیک بخورید، سه تا خرما هم بعدش 

هر روز 7 عدد زیتون صبح و 7 عدد انجیر شب

مایعات زیاد

مصرف خیلی کم شکر و شیرینی مصنوعی، به جاش عسل بخورید

میوه و آبمیوه تازه در حد خیلی خیلی خیلی زیاد

مصرف مایعات و پیاده روی سه بار در هفته. هر بار نیم ساعت 

گوشت ماهیچه گوسفندی هم عالیه، بوقلمون و بلدرچين و کبک هم بخورین

گلم آب انار هم عالیه 

خانما یه نفر که بلد هست جواب من بدبختو بده 😔😭😭😭😭

عزيزم تا حالا چندبن نفر جواب دادن ولی نمیدونم چرا وسواس دارین و دوباره میپرسید، اولاً که بی بی کاملاً مورد اعتماد نیست، دوما دوستمون گفتن با وجود بتای بالا ولی بی بی یه هاله کمرنگ بود، ثالثاً شما که فردا میخوای آزمایش بدی، پس چرا اینقدر بی بی میزنی؟؟؟ 

دوست من 8 هفته بود قلب جنین هم تشکیل شده بود ولی بی بی که میزد، منفی بود منفی 

اینهمه استرسی که شما بخاطر هر روز بی بی چک زدن پیدا میکنی، از هر چیزی بدتره 

شما حتی به جنین 3 روزه اعتقاد نداری و همش میگی 3 روزه بوده، امیدی ندارم، در صورتیکه بچه ها خیلی ها با جنین 3 روز مامان شدن، عزیزم اون بالاسری اگه قسمتت بدونه کاری به 3 روز و 5 روزه نداره، توروخدا یکم فقط یکم به خدا اعتماد کنید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم گلم گویا دوستان گروه دارن، ولی فقط همین جا هستم  هر سوالی داری اینجا در خدمتم

کسی میدونه رنج نرمال tsh چند هست؟  رویان به من گفتن آزمایش تی اس اچ انجام بده قبل از شروع آمپول سینافکت .الان تازه جوابشو گرفتم.شده ۲.۲۶ .بنظرتون بالاست؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تازه ی سونو الکی هم انجام داد ۹۸ تومانم واسه اون گرفت . گفت ی مدل دیگه سونو برا شریان خون جنین اونم ...

فدات شم، من هیچ وقت مشفقی رو تضمین نکردم، جز دکتر خودم بقیه رو نمیشناسم، اون هم میگم من باهاش راحتم شاید بقیه راحت نباشین 

چون برای من معرفی کردن کسی نه سود داره نه ضرر، فقط تجربه شخصیم رو میگم

عزیزم امضاتو دوست داشتم..یه حسی بهم داد.. اره ترازو غم و گریه ..اونقدر برام سنگین شد که ترازو دیگه ...

عزیزدلم 

انشاءالله خیلی زود زود ترازوی زندگیت ب ثبات برسی و همونقدر ک غم کشیدی دوبرابرش شادی بکشی عزیزدلم❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@زینبی_بابا   سلام گلم، یه روز قبل موعد پریودیم، ترشحات سبز رنگ دیدم، نمیدونم چیکار کنم، 5 دی ...

عزیزم اگر فعلا خارش و سوزش نداری، و بوی بد نداره مشکلی نیست، ان شاء الله مثبت شدی به دکترت بگو، برات دارو بنویسه

چون منم مثل شما شدم اخیرا برام آموکسی 500 نوشت یک هفته، ولی میگم شاید برای شما فرق داشته باشه 

گلم اگر خون هست، با خیال راحت یه مدت قطع کن  خطر خونریزی بیشتره

از ظهر به بعد خیییلی کم و جزئی شده 

منم تزریق کردم چون دکتر گفت 

وای اشتباه کردم یعنی😣😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام زینبی جون من ۵دی انتقال جنین سه روزه و فرش داشتم کی برم آزمایش؟ گاهی یهو ناامید میشم فقط هم یه ...

عزیزم 18 دی خوبه بری

ان شاالله که مامان شدی، میفهمم این دو هفته و بعد دو هفته انتظار برای قلب، واقعا سخت ترین انتظار های زندگی هست