2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره گلم مقعدی  چون واژینال باعث لک میشه بدتر

باشه عزیزم 

ممنون 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خانومها دکتر گفته 16 روز بعد از انتقال ازمایش بدم خود روز انتقال رو هم حساب کنم؟ سی اُم ان ...

عزيزم میشه 16 دی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظران دوره انتقال لطفا جواب بدید و با تجربه ها ....شما هم درد سینه کمر درد و تیر کشیدن های یه لحظه ...

من همشو دارم روز 5 انتقالم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اگر سینه درد علائم محسوب میشدا من از همون روز اول انتقال حامله هستم.من 16بار قبل همچین سینه دردی ندی ...

من سر بارداری قبلیام دو بارش سینم درد گرفت دوبارش نه.کلا لک لانه گزینی  و هیچی ام نداشتم.از هورمون هم میشه این دردا.بخهطر همین میگن به علامت دقت نکنید دیگهگولی التهاب نوک سینه یکی از علائم من بوده .البته قبل پ شدن هم دارم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مامان ثمین، این دفعه فرق داره

خداکنه دارم خل میشم از درد و گرفتگی دلم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم عدد amh و fsh خودت رو میدونی؟ 

سلام 

پیامارو که جک کردم موجه شدم یه جورایی شما با تجربه بین دوستان هستید *  من تازه واردم میخواستم بدونم داخل تلگرام گروهی ندارید که عزیزان داخل تایپینگ هم عضوش باشند؟اگر هست مننون میشم لینکشو به منم بدین جوین بشم ممنونم

سارا گلی حالت بهتره؟ 

سلام عزیزم..ممنون از احوالپرسیت.اره خداروشکر بهترم.پنتوپرازول لعنتی بهم نمیساخته.دو روزه قطعش کردم.خیلی بهترم.با دمیترون کنترل میشه خداروشکر..جالبه که اونو میخوردم،ببخشید دهنم و گلوم پراز اسید میشد بدتر.دوروزه قطع کردم دیگه اونطور نمیشم...گفته بودیا پنتوپرازول بهت نساخته بود...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام  اگر امپول اچ سی جی داشتین احتمالا کاذب باشه چون هنوز یکم از هورمون القایی امپول داخل خون ...

نه برا انتقال نداشتم.برا پانکچر داشتم که اونم بیست روز گذشته ازش الان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

@زینبی_بابا  

زینبی جونم در روز سه پریودی برای تشخیص کیفیت تخمک نوشته. ممکنه تفسیر کنید لطفا. شوهر من که همه چی رو میگه خیلی خوبه و مشکلی نداره اما میترسم برای دلداری من گفته باشه. شما واقعیتشو بهم بگو لطفا

FSH    5.12

LH     2.92

TSH    2.2

Prolactin  11.38

AMH    3.51