2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
تیارا جان من آزمایشات شما رو دیدم.دقیقا مثل آزمایشات من بود.زینبی جون آزمایشات منو گفتن هم ایمنی هست ...

ممنونم عزیزم از پاسخگویتون ، پس دیگه بنظرتون لازم نیست پیش دکتر ایمونولوژی هم برم ؟؟؟

راستی آزمایشات شما رو دکتر ایمونولوژی نوشته بودن یا دکتر متخصص خون ؟؟؟

من یک بار پانکچر شدم که ۱۴ تخمک داشتم ۹ تا جنین از این ۹تا جنین هم ۳تا دیگه دارم سری های قبل رو نمید ...

Prpيعني چ

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبم عزیزم، خودت خوبی؟😙😙😙 بستش فکر کنم ده گرم باشه گفت قیمت اصلیش 120 هستش یعنی گرمی 12، منم نها ...

قربونت عزیزم منم خوبم

اره بابا منم میگم خیلی گرونه،،طرف فکر کرده دیگه هیچی حالیمون نیست،،منم به شوهرم گفتم باهاش حرف بزن اگه ۱۵هزار میده ازش میخریم اگر که نه ،هیچیدیگه😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم که جواب دادی فقط ،بعد از انتقال استراحت مطلق بودی و اینکه تغذیه خاصیم داشتی ممنون میشم اگ ...

امروز 10 روز از انتقالم گذشته، 3 روز اول فقط برا دسشویی و غذا و اینچیزا بلند میشدم، بعدش کارامو دیگه خودم انجام میدادم البته بجز خم راست شدن و شستن ظرفا و جارو و غذا درست کردن، 2 روزه هم غذا میپزم و هم ظرف میشورم. چون سرما خورده بودم همش لیمو شیرین و آب مرکباتو شلغم میخوردم، صبحونه اکثرا مربای به، همه غذایی هم میخورم فقط غذاهای دریایی، مثل ماهی و میگو و زغفرون و چیزای قاعده آور نباید خورد. 

آسم یعنی سیستم ایمنی نسبت به عوامل تنفسی شدیدتر عمل میکنه  فقط یه سری cd. مارکر ها باید بالا ب ...

زینب جان من خودم سقط مکررم cd56 ام بالاس.خیلی سقطی دیدم که با زیر ۸هفته بخاطر انعقادی و ایمنی سقط میکردن.چندتا بودن ب ب چ مثبت میشد ولی بعدش هیچی دیده نمیشد.سرم ivig که زدن موقع اقدام سریع باردار شدن و بچه هاشون ۵ ۶سالشونه الان.منم قبل انتقالم زدم گفتن باردارم شدی سریع باید بیای بزنی.روز انتقالمم یه خانومه بود بعد ۱۰ سال ناباروری سرم زد.هفته بعدش تماس گرفت گفت باردار شده.خواهرشم همینجوری بوده.خیلی موضوعش پیچیده س

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
یلدا جون خیلی متاسفم...یاد اون روزایی افتادم که چقدر خوشحال بودی که آزمایش همسرت وضعیتش بهتر شده بود ...

یادته من داشتم خداروشکر میکردم. که او بهتر شده اما تقدیر چیزه دیگه ایی رقم زد😔😢

من فکر زندگی بچه بودم اون فکر زندگی دیگه...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام خوبین .. من اومدم سونو .. دفعه قبل 5 تا فولیکول داشتم این سری گفت فقط یه دونه 18 گفتن نوبت عمل بزنیم گفتم نه اخه یکی رو میخوام چه کار که بعد تخمک کشی هم بگن پوچ بود کنسل شد پانچرم رفت برا ماه بعد 😄😄😄😭😭😭الان تو این حالتم نه خوشحالم نه ناراحت 

آسم یعنی سیستم ایمنی نسبت به عوامل تنفسی شدیدتر عمل میکنه  فقط یه سری cd. مارکر ها باید بالا ب ...

زینب جون الان دیدم این پیاما رو نوشتی ،پس اعتقاد زرنانی واسه سقط بالای هشت هفته هست؟والا الان حساب میکنم میبینم واسه من هفت هفته و پنج روز بود ، نصر گفت مشکل کوروموزومی بوده من گفتم ۹ تا جنین داشتم هردو به علت مشکل کوروموزومی سقط شدن یعنی ۱۹٪ تقریبا هر جنین من شانس مشکل کوروموزومی داره و من دیگه ریسک نمیکنم ،علت همون چیزی هست که بهم گفتی عزیزم 🥰❤️