2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
راستش اصلا ذهنم یاری نمیده گلم  ولی حتما برات سرچ میکنم، فقط فردا حتما نتیجه رو ازم بپرس یه وق ...

ممنونم چشم خداکمکت کنه چقد شما خوبي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیما جان خیلی وقته ازت بی خبریم بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن ولی اون یکی سالمه الانم واسم ازمایشای روتین بارداری نوشته چی بگم والا هرچی خدا بخواد هنوزم خونریزی دارم درحد پریود

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

خیره

برات دعا میکنم اگر قابل باشم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
زنده باشی عزیزم.بچه هایی این تایپیک که امروز حسابی منو شرمنده خودشون کردن از خدا میخام که همیشه ودر ...

عزیزم خیلی خوشحالم برات معجزه شده🌹🌹🌹🌹💓💓💓💓

ان شاالله خودش هم نگه دار فرشته ات هست

اگر اندومترین گیر نیاورد دیگه همون 400 بذاره و سراغ 100 نره بعدش

زینبی جان من ۲۹ دی وقت رویان دارم ولی خیلی ناراحتم چون تا من برم و بخام تشکیل پرونده بدم شما به سلامای زایمان میکنی و احتمالا  دیگه نمیای تو این تاپیک😭

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

خانما من رفتم پیش دکتر طرازی برا میکرو چون همسرم آزمایش سمن داده همه چی افتضاحه یکسالونیمه اقدامم.بعد گفت برو اول عکس رنگی بگیر ماه بعد اول پریودت بیا.بعد من یدفه از دهنم در رفت گفتم یعنی طبیعی اصلا باردار نمیشم دکتر؟که گفت میخای بازم دارو بنویسم براش که نوشت.بعد من عکس رنگیمو گرفتم.حالا دوسه روز دیگه پری میشم.ولی سوالم اینه یعنی قبل از ای وی اف هیچ آزمایشه دیگه ای نباید مینوشت برام؟بجز عکس رنگی؟مگه میشه؟

خیره برات دعا میکنم اگر قابل باشم

ممنونم خیلی محتاجم لااقل یکیش برام بمونه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خانما من رفتم پیش دکتر طرازی برا میکرو چون همسرم آزمایش سمن داده همه چی افتضاحه یکسالونیمه اقدامم.بع ...

سلام عزیزم برات مینویسه

اول عکست رو میبینه بعد برات یه نسخه کامل ایمنی انعقادی مینویسه.

سلام عزیزم برات مینویسه اول عکست رو میبینه بعد برات یه نسخه کامل ایمنی انعقادی مینویسه.

ممنونم که جواب دادی.ای بابا یعنی دارومو این ماه که پری میشم نمیده؟ماه بعد میشه؟خوب میخوره به اسفند ماهو عید که اونموقع هم که شیرتوشیره همه جا

خب خب خب دخترا من برگشتم گریه زاریام کمتر شده و حالم بهتر ،رژیم گرفتم و دارم وزنمو که از همه بیشتر ر ...

عزیزم سلام به روی ماهت، خدا رو شکر که حالت بهتره و با همسرت خوب شدی، ان شاء الله همیشه با هم خوب باشین

شاید باورت نشه من الان پیامت رو دیدم

امیدوارم به زودی مامان بشی

سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

الهی عزیزم چه استرسی داشتی این مدت

حسابی استراحت کن، ان شاء الله همه چه عالی پیش میره 

تا الان راستش خاطرم نیست کسی ivf کرده باشه و لک ندیده باشه جز تارا جون اون دفعه اول که‌ انتقال داد

زینبی جان من ۲۹ دی وقت رویان دارم ولی خیلی ناراحتم چون تا من برم و بخام تشکیل پرونده بدم شما به سلام ...

عزیزم اگر خدا کمک کنه حتما سر میزنم ولی اون موقع حتما مثل الان یا منو صدا بزنید یا ریپلای کنین، چون دیگه قطعا اون موقع نمیرسم تمام صفحات رو بخونم

فعلا هم تا اواخر بهمن حداقل بارداریم طول میکشه