2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اهان  بعد عمل پانکچر باید همون موقع که پریود  بشیم

نه عزیزم، بهم میریزه تاریخش. پریود دوم بعد پانکچر هم که از اولی بدتره از نظر بهم خوردن تاریخ!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم، بهم میریزه تاریخش. پریود دوم بعد پانکچر هم که از اولی بدتره از نظر بهم خوردن تاریخ!

وایییی همه منو یادشونع چقدر منتظر بودم😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مانا جون رفتی آزمایش؟؟انشاءالله که خوش خبر بدی تایپیک روحیه بگیره 

الهام جون رفتم ازمايش و متاسفانه منفي بودم😭😭😭😭 سه روزه افسرده ام، حتي نتونستم بيام بگم😢😢😢😢 اين بار دومم بود، نميدونم چرا منفي شد، من لكه بيني لانه گزيني هم ديدم 😕 خيلي ناراحتم خيليييييي

اخ میگن باید ۱ هفته بعد تخمک کشی پریود میشدم منم نگران شدم 

ممنون گلم میگم الان من نگران نباشم پریود میشم دیگه 

خخخ حالا منتظرم قرصام تموم بشه پری بشم 😁😁

ایشالا بعد قرص دیگه به موقع خودشو نشون میده و میری برای انتقال به سلامتی... 😊

اخ میگن باید ۱ هفته بعد تخمک کشی پریود میشدم منم نگران شدم  ممنون گلم میگم الان من نگران نباشم ...

باید نداره عزیزم. بدن هرکس یکجور عکس‌العمل نشون میده. بله، شما هم بالاخره پریود میشی، نگران نباش که استرس خودش بدتر میکنه ماجرا رو.

سلام گلم، من که از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نیست، روز قبل انتقال هم رابطه داشتیم، ولی برا اطمینان دوست ...

مرسی عزیزم که جواب دادی فقط ،بعد از انتقال استراحت مطلق بودی و اینکه تغذیه خاصیم داشتی ممنون میشم اگه جواب بدی

بعد به سوال دیگه بچه ها دکترم میگه برات یدونه جنین بلاست انتقال میدم، به نظرتون یدونه کم نیست؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام عزیزم شما با آی وی اف باردار شدی؟علایم خاصی داشتی؟

سلام. بله.

احساس میکردم هر لحظه ممکنه پریود بشم، حالتام دقیقاً اونجوری بود. درصورتی که دفعه‌های قبل که منفی بودم همچین احساسی نداشتم.