2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شماها قبل پانکچر سینافکت داده دکترتون هنوزم دارین ادامه میرین؟ چرا؟ 

نه عزیزم برای انتقال بهم داده اولین بارم هست میزنم سریه قبلم ال دی داشتم ولی آمپول نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم دکترم به من گفت سینافکتو قطع نمیکنم گفت ال دیت تموم شد پریود شدی بیا ولی سینافکت رو ادامه ...

آره یادمه زینبی جون هم گفتن انگار براش قطع نکرده بودن.کلا برا پانکچرم هم بهم گفتن سینافکت رو با خودم ببرم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مهمونا موندن ؟دكتر سونو گفت استراحتت بيشتر كن نگفت مطلق

سمانه جون به سلامتی قلب دو تا فسقلت رو دیدی؟

امروز رفتم سونو گفت دو تا هماتوم داری،هنوز ساک دوم دیده میشد،ولی هنوز قلبش دیده نمیشد،البته سونو از روی شکم بود گفت شاید اگه واژینال انجام بدی قلبش دیده بشه،بعدم از همون بیمارستان زنگ زدن دکترم و نتیجه سونو رو بهش گفتن،گفت نمیخواد الان بیای،استراحت کن یه هفته دیگه بیا مطب

شادن جون خوبی عزیزم؟ میگم من ژل رویال گیر اوردم گرمی۳۰هزار،،اون خانمه گه واست اورد نگفت گرمی چقد؟؟م ...

خوبم عزیزم، خودت خوبی؟😙😙😙

بستش فکر کنم ده گرم باشه گفت قیمت اصلیش 120 هستش یعنی گرمی 12، منم نهایت تا  15 شنیدم 30 خیلی گرونه که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره یادمه زینبی جون هم گفتن انگار براش قطع نکرده بودن.کلا برا پانکچرم هم بهم گفتن سینافکت رو با خودم ...

من برای پانکچرمم نداشتم کلا اولین بارمه سینافکت میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زينبي جون به دادم برس من اشتباهي چهار روز به جاي فورليك اسيد دارم رانيتيدين ميخورم تازه امروز فهميد ...

هیچ اشکالی نداره گلم خیالت راحت.من برا معدم دکتر تجدیز کرده که وقتی مشکل دارم بخورم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
انشالله انشالله عزیزم،،،غصه نخور فدات همه ما منتظریم خدا بنده خودشو بی اولاد نمیذاره

ممنون عزیزدلم.

ان شالله خدا ایندفعه تنهامون نذاره معجزه کنه لذت مادرشدن و بهمون بچشونه.😘😘

خانماا من عمل تخمک کشی انجام دادم که شکم اب اورد  ۳۰ آذر تخمک کشی انجام دادم الان من پریوده ام ...

عزیزم نگران نباش کلا سیستم بدن بهم میریزه 

من جلوتر شدم 

تماس بگیر با دکترت اینجور مواقع

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یکشنبه عزیزم ۱۵ دی. دعا کن برام.

انشاءالله با خبر خوب بیای عزیزم 

من ۱۹ ازمایش دارم 😫😫

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خواهش میکنم عزیزم.دفعه قبلی که کلا ۵ تخمک داشتم و ۴ تا جنین که گفتن رشد نداشتن و کار به انتقال نرسید ...

ممنونم عزیزم،خدا از دهنت بشنوه ،ای کاش ی روزنه امید هم تو دل من روشن میشد ،نمیدونم چرا اینجور شدم بی تفاوت شدم نسبت به همه چیز،شاید به این دلیل که برای بار آخر میخوام شانس خودمو امتحان کنم،راستی دلارام جون شما خودتون هم کاریوتایپ دادی یا فقط همسرتون؟ما هردو دادیم جواب آز من آماده شده ولی هنوز برای همسرم پیام نیومده ممکنه به خاطر azfباشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...