2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سمین ببخشید اگه اذیت شدید اما نمیدونی اون روز ک جواب آزم مثبت بشه چه روزی شبیه قیامت میشه اما از نو ...

عزیزم...اینجور نگو...امیدوارم بزودی خبر بارداریتو بیای بدی و کلی برات شادی کنیم و خودت و خانوادت به آرزوتون برسین.مطمئن باش که مامان میشی دیگه نازایی وجود نداره....ولی توی این دنیای پراز شادی و غم نداشتن بچه(خدای نکرده)اصلا مهم نیست که بخواد یه خانواده رو اینقدر غمگین کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم...اینجور نگو...امیدوارم بزودی خبر بارداریتو بیای بدی و کلی برات شادی کنیم و خودت و خانوادت به ...

ممنون عزیزم از حرفات

اما بالاخره شیرینی زندگیه و اینکه همه میدونن من عاشق بچه ام دیوونه بچه ام.

بالاخره اونام پدر و مادرن و دوست دارن نتیجه ازدواج بچشون رو ببینن و شاد بشن.

برامون دعا کن گلم.

والا گلم تا حالا ندیدم در مورد اسپرم فریز دکتری بگه بد هست  ولی برات سرچ میکنم چون اطلاعات زیا ...

ممنونت ميشم کسي بچه ها نبوده با اسپرم فريز انتقال بده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
یعنی واقعا اینجا کسی نیست بهم بگه هزینه فریز چه جوریه ب تعداد جنینا ربط داره یا مال همه ی جوره البته ...

به تعداد بسته هایی ک توش جنین ها فریز میشن بستگی داره.بهش میگن  نی    گویا.

در اصل ب همون تعداد جنین ها.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم نفخ کردم ولی یکم درد خفیف تیر کشیدن زیر دلم بعضی اوقات دارم ولی کمر درد رو الان دو روز میشه که ...

عزیزم ان شاالله که مامان شدی، نگران نباش گلی، دل خودت و شوهرت شاد میشه به زودی

اصلا نگران نباش، من و خیلیا دیگه کلا از اول استراحت نبودیم