2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خواهش میکنم عزیزم.دفعه قبلی که کلا ۵ تخمک داشتم و ۴ تا جنین که گفتن رشد نداشتن و کار به انتقال نرسید ...

چقدر امضات حس خوبی میده به ادم😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@لی_لا1     عزیزم ببخشید مزاحم شدم 5روز پیش از این داروخونه ها گونال 300 خریدن یکی از دو ...

سلام به عزیز دلم. خوبی ثمین جان. یه دنیا ممنون. فردا حتما یا زنگ میزنم یا میرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون به سلامتی قلب دو تا فسقلت رو دیدی؟ امروز رفتم سونو گفت دو تا هماتوم داری،هنوز ساک دوم دید ...

خداروشكر عزيزم ايشالا قلب اون يكي هم تشكيل ميشه منم قلبشون رو ديدم خداروشكر هر چي خيره ديگه

خداروشكر عزيزم ايشالا قلب اون يكي هم تشكيل ميشه منم قلبشون رو ديدم خداروشكر هر چي خيره ديگه

خداروشکر عزیزم

دوقلو بودن؟ ضربانشون چند

تورو خدا واسه منم دعا کن

این ماما هنوز جواب منو نداد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خداروشکر عزیزم دوقلو بودن؟ ضربانشون چند تورو خدا واسه منم دعا کن این ماما هنوز جواب منو نداد

اره عزیزم دوتا بودن که البته گفت ضربان یکی ضعیف تره ممکنه برا سنش باشه باید دفه بعد بره بالاتر نمیدونم دیگه یکی ۱۱۱ یکی ۱۲۱

خداروشکر عزیزم دوقلو بودن؟ ضربانشون چند تورو خدا واسه منم دعا کن این ماما هنوز جواب منو نداد

توام میبینی قلبو مطمن باش ولی این هماتوما رو باید جون سالم به درد ببریم زیادم فکر نکنم به خوابیدن ربط داشته باشه 

اره عزیزم دوتا بودن که البته گفت ضربان یکی ضعیف تره ممکنه برا سنش باشه باید دفه بعد بره بالاتر نمیدو ...

عزیزم الهی بسلامتی

چقدر خوشحال شدم عزیزم

هفته چند بود این ضربان

من واقعا دل تو دلم نیست

همش میگن نکنه عدم رشد و این چیزا

توام میبینی قلبو مطمن باش ولی این هماتوما رو باید جون سالم به درد ببریم زیادم فکر نکنم به خوابیدن رب ...

نمیدونم والا دکترم گفته استراحت کن جذب بشه

حالا تا جواب ازمایشا بیاد اگر لازم بود بهم امپول دور نافی بده

ممنونم عزیزم،خدا از دهنت بشنوه ،ای کاش ی روزنه امید هم تو دل من روشن میشد ،نمیدونم چرا اینجور شدم بی ...

من ندادم کاریوتایب رو.نمیدونم .به ما گفتن جوابش سه هفته ای آماده میشه هم azf و هم کاریوتایب

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.