2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
شما با من هست تاریخ آزمایشت

جدی 

انشاءالله جفتمون مثبت بشیم عزیزم ❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

روز ۱۱انتقالمه.گرگرفتگی شدید دارم و تکرر ادرار وحشتناک.علائم قبل پریودیم.اخه چرا من این مدلی ام.انتقال قبلیم ۵ ۶ روز بعد انتقال پ شدم این سری هم یه هفته بعد انتقال علائم پریودی اومده.به آزمایش و بی بی چک نمیرسه واسه من

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبید ؟

من پنجشنبه ۵ دی انتقال داشتم 

تازه رفتم دستشویی تا بیام شیافت بزنم 

یهو دیدم رو شورتم لکه قهوه ایی هست 

دستمال گذاشتم رو دستمال هم لکه های قهوه ایی اومد 

زیر شکمم درد میکنه 

کسی هست بگه علتش چیه 

لطفا هرکس میدونه اطلاع بده 😭😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام بچه ها خوبید ؟ من پنجشنبه ۵ دی انتقال داشتم  تازه رفتم دستشویی تا بیام شیافت بزنم  ...

عزیزم نگران نباش شاید لک لانه گزینی باشه فردا زنگ بزن جایی که انتقال دادی فکر کنم بگه پروژسترون رو اضافه کنی به خودت استرس نده به فال نیک بگیر خیلی ها با لک مثبت شدن

روز ۱۱انتقالمه.گرگرفتگی شدید دارم و تکرر ادرار وحشتناک.علائم قبل پریودیم.اخه چرا من این مدلی ام.انتق ...

دوستم استرس نشو تکرر ادرار و درد پریودی علائم بارداری هست ایشالله مامان شدی ❤️

دوستم استرس نشو تکرر ادرار و درد پریودی علائم بارداری هست ایشالله مامان شدی ❤️

نمیدونم خسته شدم واقعا.گرگرفتگی امونمو بریده.هرچی خیره همون میشه کاری از دستم برنمیاد واقعا تلاشمو کردم.بعد ۴تا سقط و دوبار انتقال عجیب غریب توکل بر خدا.مممنون عزیزم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
زينب جان يه سوال دارم من برا خون ديدن اگه انوكسا رو قطع كنم خب اخه چهار تا استراديول ميخورم پروژرستر ...

نه گلم نترس منم مثل شما نگران بودم، آنا جون هم مثل شما بود

با قطع موقت اینا هیچ مشکلی پیش نمیاد، اثر آسپرين تا 6 روز در بدن هست

نمیدونم هرچی صلاحمه اون بشه ولی کاش میشد یکیش ک مونده واقعا بمونه برام خیلی میخوامش فقط سالم باشه عز ...

میفهمم چی میگی عزیزم، ان شاء الله برات می مونه چراغ خونتون میشه 

تا میتونی به خودت آرامش بده، برای نی نی دعا کن

ما هم از صمیم قلب براتون دعا میکنیم