2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
آره متاسفانه

اخی عزیزم😢😢😢😢من بچه چهارماهه سقط کردم هنوز شبا کابوسشو میبینم. خدا خودش بهش ارامش بده و به زودی با معجزه یه فرشته بهش ببخشه. 

ثمین جان  از کامنت ها ی بچه ها متوجه شدم انتقال دادی. عزیزم همیشه به یادت هستم و از خدا میخوام به زودی با خبرهای خوش بیایی و دلمون رو شاد کنی. یادمه هر دوباری که باردار شدم موقع سجده شکر اولین نفر اسمت اومد روی زبونم مطمئنم که اینبار دلت حسابی شاد میشه😘😘😘😘

بعضی ها دلشون از سیاهی گذشته و از سنگ شده . خیلی حرفا شنیدم اما بعضی هاش آتیشم زده یبار دلم و خیلی ...

راستش رو بگم من ناراحت نمیشم مخصوصا از اونایی که عمد دارن. چون وقتی غصه بخوری یعنی به هدفشون رسیدن. دعا هم به اون معنی نمیکنم نه اینکه اعتقاد نداشته باشم اما سپردم به خدا. چون شاید من سر از حکمتش درنیارم اما خودش خوب میدونه چیکار میکنه و دیدم بهترینارو برای بنده هاش میخواد

امیدوارم چندین برابر اشکهایی که ریختی خنده و خوشحالی بیاد تو زندگیت و به زودی صدای خنده بچه هات تو خونه ات بپیچه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون سیکلم کنسل شد😔😔😔😔

عزیزم اشکالی نداره حتماخیری توش بوده،ایشالله طبیعی بارداری شی خدابررگه😔🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ایشالله بسلامتی کارت پیش به نتیجه اش بشه یه دوقلوی ناز ، هزینه هاش چه جوری ؟  ببخشید البت

قربونت برم ممنونم هزينه ها تا الان سه تومن خرج کردم 3/800پانکچرمه 1250انتقال 580فريز هست سنو ها هم که ي چهارصدتومني ميشه دو تومن دارومه البته اينا رو کلينيک گفته تا ببينم بيشتر نشه خدا کنه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بعضی ها دلشون از سیاهی گذشته و از سنگ شده . خیلی حرفا شنیدم اما بعضی هاش آتیشم زده یبار دلم و خیلی ...

الهي قربونت برم ناراحت نباش خدا ي روز انقدر بهت نظر ميکنه ني ني سالم  ميذاره تو دلت اوناي که ناراحتت کردن جوابشونو ميده ناراحت نباش

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بچه ها من میخوام یه موضوعی رو باهاتون درمیون بزارم نظرتونو بگید من امپول هامو میبرم یه ماما برام می ...

@soooshiaaant

لایک یعنی چی اونوقت؟نظرتو نفهمیدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام الهام جون عزیزم آزمایش دادی؟؟؟ 

سلام عزیزم هنوز نه پس فردا آزمایش دارم ..آبجی قربونت برم برای من همه منتظرا تو این شب عزیز دعا کن دیگ این بار چهارمی جواب بگیرم😢😢

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آز من مثبت شد با بتای 385

مبارکه مبارکه الهی شکر 🙏🙏😁😁😁😁😁🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰🤰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بره ما که تاکید کردن مثانه پر باشه بعدش هم لگن آوردن هرکی میخواست من که بعد ۵ دیقه لگن خواستم آوردن ...

من از استرس تکرر ادرار گرفته بودم چون خیلی استرسیم😏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏