2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
اخه ماه راهمون دوره ي شوهره بدقلق دارم وضع ماليمون انچنان بد نيست ولي خوب خوبم نيست برا همين اگه &n ...

درست میشه عزیزم توکلت به خدا باشه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همگی من دیروز دوتا جنین 3روزه انتقال دادم.ازهمون لحظه تا الان دلدرد شدید دارم

آخی عزیزم😍 شیطنتاشون از الان شروع شده پس😅 خدا برات نگهشون داره❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال جواب ازمایش من مثبت شده دکترم هم گفت فعلا نیا تا دو هفته دیگه فقط اینکه نمیدونم استرا ...

عزیزم من فقط استرادیول و پروژسترون داشتم، دوتای دیگه رو نمیدونم.

استرادیول تا هفته ۹ ادامه داشت. پروژسترون هم فردا آخریشه اگه خدا بخواد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

من چندروز نبودم تازه دارم پیاماتونو میخونم اصلا هنگ کردم دارم روانی میشم مگه میشه اخه.لیانا که بارداریش خوب بود اخه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وااااای چی میگییییییییی شوخیه نه؟خدا مرگم بده باورم نمیشه    

مبارکه ثمین جون. ایشالا اینبار دوتا وروجک شیطون به جمعتون اضافه شدن. لحظه شماری میکنم تا تاریخ آزمایشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

وای خدا  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مبارکه ثمین جون. ایشالا اینبار دوتا وروجک شیطون به جمعتون اضافه شدن. لحظه شماری میکنم تا تاریخ آزمای ...

مرسی لی لا جون.حالم گرفته شد برا لیانا .

رويش هلال

ایشالله بسلامتی کارت پیش به نتیجه اش بشه یه دوقلوی ناز ،

هزینه هاش چه جوری ؟ 

ببخشید البت

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نمیدونم روز چند سیکلتی؟!؟ دوتا hgcزدی؟! hgc,آزاد سازی تخمک‌تو هر روزی باشه ۴۸ساعت بعد تزریق تخمک آ ...

ممنون سیکلم کنسل شد😔😔😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچه ها یه سوال جواب ازمایش من مثبت شده دکترم هم گفت فعلا نیا تا دو هفته دیگه فقط اینکه نمیدونم استرا ...

من آسپری رو تا هفته ۱۱ داشتم پردنیزولون رو هم تقریبا تا ۱۳ هفته ولی استرادیول نداشتم

سلام به همه مامانای کل و مامانای اینده..بچها من‌الان سه روز ک یکمی سرماخوردم لیموشیرین و پرتقال میخورم بخاطر ک‌تو سیکل ای وی اف هستم‌میترسم قرصی چیزی بخورم گفتم‌پنجشنبه ک نوبت دکتر دارم واسه سنو ببینم دکتر چ میگه.

@زینبی_بابا   ...زینب جون‌‌چیکارکنم‌از امشب میحوام‌انار بذارم سر ‌شعله بپره بخورم میگن انتی بیوتیک قویه..من امروز اخرین سینال اف هام‌هست..فردا سه تا گونال اف دارم پس فردا صبح هم نوبت دکتر واسه سنو

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من تا یه ربع دیگه جواب آزمایشم آماده میشه دوهفته پبش دوتا جنین انتقال دادم صبح هم با یع خط کمرنگ بیب ...

الهی الهی الهی بحق پنج‌تن مثبت هستی عزیزن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.