2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم هنوز نه پس فردا آزمایش دارم ..آبجی قربونت برم برای من همه منتظرا تو این شب عزیز دعا کن دی ...

عزیز دلم خیلی برات دعا میکنم نمیدونم چطور هر لحظه شما میای تو ذهنم و با تمام وجودم برات طلب خیر و برکت ویژه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

ای خدا چرا اینجوری شد!

چند روزه حالم بده از شدت ناراحتی هرشب بابای خدا بیامرزم میاد به خوابم هر شب یجور دلداریم میده یا نوازشم میکنه

بعد چند روز اومدم تاپیک بپرسم مامانای جدید کیا هستن حالم یک کم بهتر بشه این خبرو دیدم اشکام بند نمیاد

خدایا به همه مامانایی که فرشته هاشون پرکشیدن آرامش بده لیانای مهربونم درکت میکنم انشالله زود زود جا نی نی هات پر بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیز دلم خیلی برات دعا میکنم نمیدونم چطور هر لحظه شما میای تو ذهنم و با تمام وجودم برات طلب خیر و بر ...

قربونت برم بخدا دیگ هر لحظه اشکم جاریه ..فقط امیدم به لطف خداست چون میدونم اگه مثبت بشه برام معجزه شده ..آبجی تنهایی همه چیز و بدوش میکشم مامانم حالش خوش نیست بهش نمیگم شوهرم که از صبح تا آخر شب سرکاره ..یعنی فقط به امید خدا و دعاهای شما دوستان میرم جلو ..انشاءالله بی بی زینب تو این شب عزیز پیش خدا وساطت کنه😢😢😢

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیز دلم خیلی برات دعا میکنم نمیدونم چطور هر لحظه شما میای تو ذهنم و با تمام وجودم برات طلب خیر و بر ...

قربونت برم ببخش اگه ناراحتت میکنم دلم گرفته بخاطر اون

ایشالا مثبتی عزیزم امید همگی مون بخدا ست فقط خدا و خدا  

قربونت برم انشاءالله..مرسی از اینکه برام دعا میکنی ..انشاءالله خیلی زود مامان شدن خودت ..خدا براتون معجزه کنه طبیعی مامان بشی

سلام اکرم جون مهربون شما خوبی والا الان رفتم آموزشگاه چون مدرس هنرهای دستی هستم و باید میرفتم &n ...

سلام نازنینم منم هستم ناامید و پر استرس

اما میگذره خب

راستی مامان شدنت مبارک عشقمممممم

بالاخره بی بی مثبت شد و به آرزوت رسیدی عشقم 

واسه منم دعا کن نازنین

حال دلم اصلا خوب نیست.

قربونت برم ببخش اگه ناراحتت میکنم دلم گرفته بخاطر اون

عزیزم امیدوارم با مثبت شدن و بچه زندگیت شاد بشه من خودم در ناامیدی محض خدا لطفش رو شاملم کرد شما هم امیدوارم باش❤️

راستی خوابت چطوره؟ منکه همون جوری هی می پرم از خواب فکر کنم ۱۵ باید شما هم بری واسه آزمایش مثله من ...

فداتشم عشقمممممم یعنی میشه مامان بشیم و حسابی قررررررررش بدیم💃💃💃💃💃💃💃

آره همچنان میپرم امروز ک خیلی بد بود خیلی

قربونت برم ممنونم هزينه ها تا الان سه تومن خرج کردم 3/800پانکچرمه 1250انتقال 580فريز هست سنو ها هم ک ...

ممنون جواب دادی ایشالله زیادتر نشه خدا خودش کارتو درست کنی ،مامان بشی جبران همه غصه هات بشن الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام نازنینم منم هستم ناامید و پر استرس اما میگذره خب راستی مامان شدنت مبارک عشقمممممم بالاخره بی ...

نه بابا کجا مثبت شده

بعد یه ساعت 

یه هاله به شدت کمرنگ که اونم معلوم نیست ،فقط خودم میبینم 😂

از این مدل بی بی چکا قبل انتقال هم داشتم

بعد یه ساعت هاله بندازه ،انقدر زیاد دیدم که اصلا بهش باور ندارم، تازه یه بار که کاملا پر رنگ شد از خوشحالی جیغ زدم بعد با همسرم رفتیم آزمایش خون که خیلی خوشگل زد تو ذوقم،بتام ۰.۱ بود 😂

راستش رو بگم من ناراحت نمیشم مخصوصا از اونایی که عمد دارن. چون وقتی غصه بخوری یعنی به هدفشون رسیدن. ...

الهی دورت بگردم ممنون.

میدونی چی آدم میسوزونه اینکه میدونن ولی بازم اهمیت نمیدن ما رو میشکنن.

از همه بدتر اینکه .......

ولی کن نگم بهتره منم سپردم بخدا روزی ک دلمو شکوند فقط آه کشیدم همین چون داغونم کرددددد داغون😔😔