2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم به ما تاکید کردن که مثانه تونو خالی کنید.بعد بردنمون واسه انتقال.ببخشید ولی جلو چشم پرستار رفت ...

خیلی سخت بود  اگه بدونی چه فشاری بهم اومدچه قبل انتقال چه بعد انتقال با اینکه خصوصی بود ببخشید کسی نیومد یه لگن بزاره هر چقدر اصرار کردم عین خیالشون نبود آخرشم حالم بد شد واسه همین دودلم دوباره برم اونجا اصلا نمی دونم چیکار باید کنم خیلی سخته بخوای از اول شروع کنی😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول دی انتقال دادم آز اولم رو زده ۱۵ دی و دومم رو زده ۱۸ دی. مگه میگذره این روزا. منم ک کلا با ...

۳ روزه بودن جنین هات یا ۵ روزه؟ 

عزیزدلم نگران نباش دستشویی ایرانی مشکلی نیست من الان‌چند روزه قشنگ خم میشم به کارای عادی زندگی میرسم 

سلام بچه ها، مادرشوهرم اومده واسه عمل چشم خونه ما، هرچی برنامه آماده سازی واسه انتقال چیده بودم بهم ریخت، بهمن میخوام مثلا انتقال بدم! 

اصلا یادم رفت میخواستم چیکار کنم، تازه فقط یه جوراب پوشیدم مثلا گرم بشه بدنم دیگه نه چیزی به ذهنم میرسه و نه کاری کردم، اصلا یادم نمیاد دکتر گفت آسپرین از کی شروع کنم! بچه ها شما چند وقت قبل انتقال اسپرین شروع کردین؟!

سلام بچه ها، مادرشوهرم اومده واسه عمل چشم خونه ما، هرچی برنامه آماده سازی واسه انتقال چیده بودم بهم ...

دکتر بعد پانکچر به من داد منم بهمن انتقالمه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها من میخوام یه موضوعی رو باهاتون درمیون بزارم نظرتونو بگید

من امپول هامو میبرم یه ماما برام میزنه.منشی نداره.خودش میزنه.منم کلی سوال میکنم ازش.

امروز گفتم شاید طاقت نیارم زود ازمایش بدم.گفت اصلا اینکارو نکن.زود ازمایش دادن یه مشکلاتی بوجود میاره.هر چی دیرتر بهتر.منم زیاد نپرسیدم دیگه.گفتم باشه.

ولی چند وقت پیش هم تو همین نی نی سایت یه تاپیکی بودم میگفتن زود ازمایش بدی بعدش مثبتم باشی لکه بینی پیدا میکنی یا بتا میاد پایین.

اونا میگفتن چند روز باید حتما عقب بندازید از  تاریخ پری.بعدم بی بی که مثبت شد برید سونو .

امروز با حرف ماما یاد اون تاپیک افتادم

موندم

هر چند اینا برا بارداری طبیعیه.ماها مجبوریم بتا بدیم.

ولی خب مجاب شدم زودتر لاقل ازمایش ندم

نظرتون چیه؟؟؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خیلی سخت بود  اگه بدونی چه فشاری بهم اومدچه قبل انتقال چه بعد انتقال با اینکه خصوصی بود ببخشید ...

بره ما که تاکید کردن مثانه پر باشه بعدش هم لگن آوردن هرکی میخواست من که بعد ۵ دیقه لگن خواستم آوردن بغل دستیمم دوبار لگن گرفت😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بره ما که تاکید کردن مثانه پر باشه بعدش هم لگن آوردن هرکی میخواست من که بعد ۵ دیقه لگن خواستم آوردن ...

وایی ادم خحالت میکشه ابن سینام میزاره لگن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۳ روزه بودن جنین هات یا ۵ روزه؟  عزیزدلم نگران نباش دستشویی ایرانی مشکلی نیست من الان‌چند روزه ...

الهی دورت بگردم

۵ روزه بودن.

توکل بخدا دیگه هر چی خدا بخواد همون میشه تقدیر و سرنوشت و نمیشه عوض کرد.