2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
هیچی نمیشه عزیزم با یک بار این ور و اون ور خاطرت جمع

زینب جان‌ من دوروزی که‌تهران بودم‌نتونستم ژل رویال بخورم.با خودم‌نیاوردم.با اینکه رشد فولیکولام خوب بود و میخواستن حتی پانکچررو جلو بندازن(دیروز سونو شدم)امروز که سونو شدم با دیروز خیلی کم‌فرق کردن.نمیدونم به خاطر اینه که ژل رویال نخوردم یا طبیعیه.الان اکثرا ۱۲ و ۱۳ میلی هستن.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خودم که اصلا شرایطشو ندارم اصلا آره تصمیم دارم برمطب سنتی ولی بنظرتون برم طب سنتی چی بگم می ترسم ...

عزیزم ما رفتیم طب سنتی گفتیم میخواییم سبک زندگی سالم داشته باشیم حالا بچه هم نداریم

کلی هم دوا و اینا داد یه مدت هم مو به مو اجرا کردم ولی در نهایت توصیه های تغذیه ایی که برامون آسون بود فقط انجام دادیم و همسرم حجامت کبد چرب کرد

واقعا نمیدونم اثر داشت یا نه 

فقط میدونم معجزه شد روز پانکچر، در حدی که اگر پارسال پرونده خودمون رو خونده بودم به اهدایی فکر میکردم 

زینب جان‌ من دوروزی که‌تهران بودم‌نتونستم ژل رویال بخورم.با خودم‌نیاوردم.با اینکه رشد فولیکولام خوب ...

عزیزم احتمالا استرس به خاطر جابجایی هم هست، ولی فکر کنم اون ژل خیلی خوبه، از عطاری ها بگردی پیدا میکنی

عزیزم ما رفتیم طب سنتی گفتیم میخواییم سبک زندگی سالم داشته باشیم حالا بچه هم نداریم کلی هم دوا و ای ...

آها پس تا این حد تاثیر داره اتفاقا به شوهر منم بخاطر غلظت خونش گفت یا برو خون بده یا برو حجامت حالا باید وقت بگیریم یه روز بریم ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم احتمالا استرس به خاطر جابجایی هم هست، ولی فکر کنم اون ژل خیلی خوبه، از عطاری ها بگردی پیدا میک ...

خونه دارم.امروز برمیگردیم.دیگه نخواستم برا یه روز اینجا هم ژل رویال بخرم.که رویان‌گفتن باید فردا هم بیای.یعنی امروز رو.وگرنه میدونم اینجا کجا دارن.چون باید تو فربزر باشه و منم ۸ ساعت تو راه بودم بعدشم چند ساعت تو رویان نتونستم بیارم.

خدایا شکرت  
میدونم الان منو میکشین بعضیاتون ولی بازم بی بی چک گذاشتم  منفی بود 😭 امروز روز ۱۰ انتقالمه

عزیزم من جنینام بلاست بود روز ۱۲ بعد اینکه آزمایشم مثبت شد به زور جرات کردم بی بی چک بذارم که اونم با هزار جور ادا بعد چند دقه یه هاله کمرنگ انداخت به خودت استرس بیخود نده

عزیزم احتمالا استرس به خاطر جابجایی هم هست، ولی فکر کنم اون ژل خیلی خوبه، از عطاری ها بگردی پیدا میک ...

فقط در حال تعویض شیفت هستم.اونم از یه طرف استرس وارد میکنه.

خدایا شکرت  
زینب جان عملکرد اینوفولیک و متفورمین یکیه؟! از یک دکتر عمومی پرسیدم گفت چون اسیدفولیک میخوری و متفو ...

عزیزم دکتر درست گفته اینوفولیک عملکردش تقریبا شبیه به متفورمین هست

سلام عزیزان من روز 9 انتقالم تا چند روز پیش همش دنبال علایم بودم اما وقتی پستاتون رو خوندم خیلیا گفتین به علایم توجه نباید کرد یه کم آروم شدم 

اما فکره دیگه مثل خوره میافته به جونم  

میدونی یکیش بارداری مولار بوده احتمالا، که امیدوارم حدسم درست نباشه 

منم فقط به مول فکرم میره وگرنه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه متأسفانه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏