2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684528 پست
عزيزم خيلي ناراحت شدم براش مخصوصا كه بچه هاش زنده بودن و اين اتفاق افتاده ، ان شا الله خدا براي هيچ ...

اره خیلی ناراحت کننده بود😔

الهی آمین ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شهر خودمون یه دکتری داره خیلی خوب ولی نمیدونم چرا به پیگیری اهمیتی نمیده دوماه پیش رفتم که آزمایشات ...

عزیزم شما سنندج بودی درسته؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من پريود شدم فردا حرکت ميکنيم که پس فردا کلينيک باشيم بنظرتون امپولا از سه پريود شروع ميشه بر ...

انشالله همه چی به خوبی پیش بره ونتیجه بگیری

سلام عزیزم نمیدونم یخدت هست منو یا نه..یه مدت زیاد نبودم .. الان متوجه شدم زایمان کردین خیلی وقته . ...

سلام عزیزم خوبی اره یادمه ممنون گلم انشاءلله قسمت خودت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان گلم.اینجا کسی هست که آی وی اف کرده باشه و بعد انتقال مجبور بوده از پله بالا بره؟لطفا اگه کسی بوده بگه نتیجش مثبت بوده یا نه.من خونم طبقه سومه و آسانسور نداریم خونه کسی هم نمیخوام برم.بعد انتقال میتونم پله بالا برم یا نه؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

[QUOTE=117973287]آره گلم مریض دکتر رضاییم اینجا [/QUOT

ماشالله دوستان زیادن منم کم حافظه فراموش میکنم ببخشید.

انشالله به زودی نتیجه میگیری چند بار هم به من پیشنهاددادن بروپیش دکتر رضایی یا سیدالشهدایی 

ممنون عزیزم فقط من از دوشنبه که اومد دستم تا امروز گذاشتمش داخل یخچال دماشم 4درجست، یعنی خراب شده ب ...

فکر نکنم اینقد زود خراب شه می تونی از خودشون بپرسی ولی چون هر روز یه کوچولو زیر زبون باید بزاری و طول میکشه تموم شه برای طولانی مدت باید فریزر باشه بازم بپرس

سلام دوستان گلم.اینجا کسی هست که آی وی اف کرده باشه و بعد انتقال مجبور بوده از پله بالا بره؟لطفا اگه ...

آره عزیزم برو. یواش برو مثلا از یه پله رفتی بالا بایست بعد پله بعدی.پله که سهله خیلیها بعد دوروز سرکار هم رفتن ومثبت شدن.فقط باید خدا بخواد اون بخواد حله

آره عزیزم برو. یواش برو مثلا از یه پله رفتی بالا بایست بعد پله بعدی.پله که سهله خیلیها بعد دوروز سرک ...

ممنونم عزیزم.شما هم آی وی اف کردی؟پله بالا پایین رفتی؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
برای من که سریه آخر با سونو بود یعنی با بدبختی رحممو پیدا کردن شانس آوردم مثانم زیاد پر نبود وگرنه ا ...

واسه من زاویه رحم یه جوری بود کانتر تو نمیرفت گفت دستگاع سونو رو روشن کنن که همون موقع وارد شد با عمق رحم انتقال داد بعد گفت حالا بزار با سونو ببینم جنین کجاست

زینب خانوم من شنیدم سرکه سیب خوبه وخاصیت داره.به نظرتون یک ماه دیگه انتقال دارم.طبعم سرده بخورم؟

نه گلم این یه جور کار عجیب و غریب به حساب میاد

اگه قبلا گاهی رو سالاد میریختی از الان به بعد هم همون جور باش وگرنه که هیچی 

بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی دلم طاقت نیاورد و امروز رفتم،قلب کوچولوش میزد خداروشکر😍😍😍ایشاله این لحظه قسمت همه منتظرا🤲🤲🤲توی مانیتور نشونم داد وروجکو🥰

فقط دکترم گفت زیاد سرپا نباش و استراحتتو بیشتر کن،قابل توجه خانومایی که لک بینی دارن،استراحت کنید