2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم الان منو میکشین بعضیاتون ولی بازم بی بی چک گذاشتم  منفی بود 😭 امروز روز ۱۰ انتقالمه

تو بودی میگفتی ابداً بی بی نمیزارم؟عجب

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
میدونم خیلی زوده بلاست رو نمیدونم جنینام فریز نبودن و سه روزه بودن کلا سه تا انتقال داده بودم

پس عزيزم انرژي منفي ب خودت و ني ني نده...صبر كن تا روز ازمايش😉😉😉😉

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
باسونوانتقال میدن که درست بزارن .بارداری خارج رحمی نشه

عزیزم ببخشید تصحیح میکنم، جنین بعد از انتقال کلی جابجا میشه و اغلب به دلیل یک سری سایتوکین ها (ترشحات سلولی) به سمت لوله ها میره، انتقال با سونو و بدون سونو فرقی نداره 

علت انتقال با سونو اینه که فوقانی ترین قسمت رحم(فوندوس) نباید موقع انتقال کاتتر بهش برسه وگرنه رحم منقبض میشه و اجازه لانه گزینی نمیده

میدونم الان منو میکشین بعضیاتون ولی بازم بی بی چک گذاشتم  منفی بود 😭 امروز روز ۱۰ انتقالمه

توکل کن و راضی باش به رضای خدا

خیلی سخته

اما شاید هنوز هم جای امیدواری باشه 

چند روز صبر کن

دعا میکنم که حامله باشی و با ازمایش شگفت زده بشی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یازده روز از انتقال گذشت.هیچچچچچ علایمی ندارم

حتی روز 4و5و6 دل درد پری داشتم.الان اونم ندارم.

فردا موعد اصلی پریودی خودمه.یکم میترسم 

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نه گلم هیچ سونوی هم ندیده سه تا جفت تشکیل شده، حالا اگر هم میدید نمیدونم میشد کاری کرد یا نه اگر جن ...

واقعاً من تو این 13 سالی که تو این زمینه درس خوندم و کار کردم، همچین موردی ندیدم، برام خیلی تازگی داشت، امیدوارم خدا بهش آرامش بده، همین 😔

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
منم شنیدم گویا خیلی مهم نیست، ولی خودت اول از همه شرایط خودت رو بسنج  ببین نیاز داری استراحت ب ...

آره خودم که اصلا شرایطشو ندارم اصلا آره تصمیم دارم برمطب سنتی ولی بنظرتون برم طب سنتی چی بگم می ترسم اونم الکی یه عالمه جوشونده داروی گیاهی بگه بخرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها من دلدرد دارم.خیلی میترسم .انگار دارم پری میشم. کسی بوده با دل درد انتقالش مثبت بشه بین بچه ...

نه عزیزم انتقال به پنجره لانه گزینی ربط داره که معمولا 6 روز بعد از تخمک گذاری هست

حالا اگر جنین سه روزه باشه باید سه روز بعد از تخمک کشی انتقال بدن

اگر 5 روزه باشه باید 5 روز بعد 

اگر انتقال فریز باشه باید سه روز از شروع پروژسترون گذشته باشه برای جنین سه روزه 

و 5 روز باید از شروع پروژسترون گذشته باشه برای جنین 5 روزه

زینب جان عملکرد اینوفولیک و متفورمین یکیه؟! از یک دکتر عمومی پرسیدم گفت چون اسیدفولیک میخوری و متفو ...

عزیزم اینوفولیک یعنی ید و فولیک اسید

ربطی به متفورمین نداره، اگر هم داره من نمیدونم

سر خود مکمل نخور عزیزم