2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اونجا هزینه ها کمتره ولی از مثلا آرش بیشتره  از لحاظ امکانات عالیه ولی باید بیایی ببینی ...

همینکه همیشه حتی تو تعطیلات رسمی بازن خیلی خوبه چون دکتر من بیشتر اوقات حتی غیر تعطیل ممکنه یدفعه نباشه نثلا من قرار بود یکماه زودار میکرو کنم آمپول پروژسترونمو زدم که پریود بشم برم بهم گعتن دکتر رفته خارج از کشور بنظرم آدم استرسش کمتره مرکز همیشه باز باشه در دسترس باشن فقط خدا کنه از نظر اخلاقی خوب باشن واسه آدم وقت بزارن خدایی دکترم از این لحاظ خوب بود هم خودش هم گروهش واسه همین بهشون عادت کردم ولی میخوام جای دیگرم امتحان کنم مخصوصا واسه خاطر هزینش بازم ممنون زیبنبی جون😘😘

راستی شما کدوم مرکز بودید یادم نیست؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اوه، یعنی همه اسپرم ها این مدلی بودن؟  یعنی تو انزال هم همه اسپرم ها مشکل دارن؟  تو آزما ...

نمیدونم دقیق توضیح نمیدن که مشکل چیه.وقتی مورفو همیشه صفر هست وباوجود بیوپسی باز هم اسپرم این مشکل روداره پس تو انزال هم همینه دیگه درسته؟.همسرم داروهای تبریزیان رو استفاده کرد چند دوره.الان هم داروهای طب سنتی رو ۴ماه میشه مصرف کرده ولی هنوز ازمایش نداده نمیدونم تغییر کرده یا نه. تا علت پیدا نشه یا اسپرم تغییر نکنه هیچ وقت وارد سیکل نمیشم.میشه توضیح بدی اگه واقعااسپرم این مشکل رو داشته باشه چکار باید کنیم راهی هست برای درمانش؟ اصلا میکرو بااین وضع درست بوده؟ 

پس حتما سینال بهتره ما با گونال نتیجه نگرفتیم😏

نه میگن گونال قوی تره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سمانه كه تركووونده با بي بي 😁😁 خدابزرگه اين دو روز هم بكذره زينب جون ولي تو دقترچه برا من زده يك ...

محیی جون داشتم حساب کتاب کی تازگی ها آزمایش داره میکردم که دیدم اول شما بعدن نوبت منه (به نوبت انتقالی ها)..از ته دلم برات دعا کردم مثبت بشی انشاءالله 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها من دلدرد دارم.خیلی میترسم .انگار دارم پری میشم.

کسی بوده با دل درد انتقالش مثبت بشه بین بچه های اینجا؟

بعدم من روز 19سیکل انتقال فرش داشتم.مگه نباید روز 14 باشه؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اوه، یعنی همه اسپرم ها این مدلی بودن؟  یعنی تو انزال هم همه اسپرم ها مشکل دارن؟  تو آزما ...

زینب جون فکر میکنم تنها راه ما یا pGd  هست یا جنین اهدایی . وقتی تعداد جنین هام کمه یا تشکیل نمیشه این گزینه هم میره کنار فقط میمونه ...حتی نمی خوام بهش فکر کنم.راستی رفتیم دکتر غدد ( دکتر حسینی) گفتم آزمایش های هورمونی رو کامل برای همسرم بنویس هرچی اصرار کردم ننوشت گفت نیاز نیست هم تعداد اسپرم خوبه هم عملکرد جنسی .گفتم تحرک و مورفو صفر هست چی گفت تحرک و مورفو به مسئله هورمونی ربطی نداره.

زینب جان عملکرد اینوفولیک و متفورمین یکیه؟!

از یک دکتر عمومی پرسیدم گفت چون اسیدفولیک میخوری و متفورمین نیازی نیست اینوفولیک بخوری و اگه اینوفولیک گرفتی میتونی اون دوتا رو حذف کنی!! 

البته متفورمین رو دکتر غدد بهم داده شبی یکی فولیک رو هم فعلا دارم 5 میخورم سرخود بنظرت اینوفولیک لازمه بگیرم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محیی جون داشتم حساب کتاب کی تازگی ها آزمایش داره میکردم که دیدم اول شما بعدن نوبت منه (به نوبت انتقا ...

قربونت برم الهام

ايشالله عزيزم ايشالله هممون پشت سر هم مثبت بشيم

خيلي مهربوني كه برا همه ايت الكرسي ميخونم منم هرچي دعا ميخونم به يادتم