2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
عزیزم نظر از ماها می خواهی؟؟قربونت برم طنگ بزن به دکترت یا مرکزی که انجام دادی

شب دکی میاد مطب زنگ ک میزنم ولی بازم مشورته

تازه انقدر واسه دکترها ما عادی هستیم‌مگه میان با دلسوزی برات کلی وقت بزارن اونم مفت و بدون پول ویریت

اخه چرا سه تاانتقال میدن !! جون ادمها براشون مهم نیست.صارم دیگه بیشتر از دوتا انتقال نمیدن..طفلک لیا ...

واي عزيزم از توي پستها فهميدم چي شده ؟ ليانا كه بچه هاش خوب بودن ، چه قدر ناراحت شدم براش ، ان شا الله خدا بهش آرامش بده .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاط دو تا لک ناامید شدی؟؟؟ سیمایی چون با دو روز پیش گفت یه عالمه خون دیده و الان هر سه تاشون سالمن ...

آخه موعد پریودم نزدیک ..چشم دیگ سپردم دست خدا ..دعا و قرآن خوندم دلم آروم گرفت ..انشاءالله هرچی خیر همون بشه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم، اینا آزمایشات دکترن که نوشته، کم نیست؟

تیارا جان مهم ها رو نوشته خدا رو شکر به نظرم همون دانش برو، همه رو داره، جای فرعی نرو

مسئول فنی دانش قشنگ جواب میده بهت

فکر کنم روز قبلش نباید گوشت بخوری، اینم بپرس

عزیزم مگه چند وقته ازدواج کردی من اینقدر از این چیزها شنیدم  تازه از بزرگترهاشون شنیدم و دیدم ...

بعضی از مادرشوهرا از مادر بهترن روزی که واسه عکس رنگی رفتم یه خانمی با یه سوپر مارکت وسیله پشت در اتاق عکس رنگی هی راه میرفت ذکر میگفت من داشتم میرفتم تو بهم گفت حال دختر منو میپرسی بعد رفتم تو پرسیدم یه خانمی گفت مادر شوهر منه از مادرم بیشتر نگرانمه امروزم میگفت ولش کن نرو اگه خدا نخواسته بده حکمتی داشته از پرورشگاه یه بچه بیارید اینقد بلا نیار سر بدنت.

گفتم دمش گرم دختر قدرشو بدون

آره، اولش گفتن طبیعی، ولی خودش قبول نکرد، بعد موقع عمل فهمیدن جریان چیه خدا رحم کرده زنده مونده😢😢 ...

زينب جان من پانکچر چن روز ديگه دارم ميشه بگيد چيکار کنم خوب بشه تخمکام پلي کيستيکم چي رو رعايت کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون