2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
نه عزیزم اتفاقا بچه هاش کاملا سالم بودن، رحمش هم ظرفیت دو تا بچه داشت، طول سرویکس هم عالی فقط سه تا ...

اخه چرا سه تاانتقال میدن !! جون ادمها براشون مهم نیست.صارم دیگه بیشتر از دوتا انتقال نمیدن..طفلک لیانا الان داره چی میکشه! ۶ ماه همه جوره مراقب بود.مادرش چقدر زحمت کشید براش..الهی بگردم..الان چقدر ناراحتن 😭😭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم انشاءالله خیلی زود مامان ماری بشی ..منم دوتا خواهر شوهرم و دوتا برادر شوهرم بعد من ازدواج ...

امروز بچه جاریم بهم گفت زنمو تو چرا بچه داری نمیکنی جلو همه منم گفتم ندارم که عزیزم

گفت خب بو دو نیااااا بیار

گفت هر وقت خدا بخواد

مادر شوهرم گوش میداد فقط

خیلی مادر شوهر عاقل و فهمیده اس

اصلا تا حالا به رومون نیاورده و همیشه احترام گذاشته

من با خنده رد کردم اما دلم پر از درد شد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
شما کی انتقال دادی، من کمپوت گلابی میخورم، سوپ میخورم و مرتب چند لیوان آب ولرم، یعنی اکثر آب ولرم می ...

من قبلا روزی یکبار دفع داشتم از روزی که انتقال دادم یعنی پنجشنبه  همش دستگاه گوارشم کار می کنه اونم تا مخرج میاد گیر می کنه مجبورم زور بزنم🙈🙈🙈🙈🙈گلاب به روتون ببخشید اینقدر شفاف سازی کردم

کلی هم نفخ دارم امروز هیچی نخوردم بجز یک چندتا قاشق مربا به ببینم این نفخ لعنتی از بین میره یا نههه اخر سر شهرداری میاد منو به عنوان منبع بوهای بد تهران میگیره می بره😂😂😂😂😂😊

گلم اگر 20 دقیقه گذشته باشه کافیه  ولی کلا رکتال بذاری بهتره، این تجربه منو چند تا از مامان ها ...

تو برگه ای ک مرکز داده نوشته ولژینال مصرف شود در صورت لک بینی.

فرقی نداره؟؟

من قبلا روزی یکبار دفع داشتم از روزی که انتقال دادم یعنی پنجشنبه  همش دستگاه گوارشم کار می کنه ...

من ۳ روز اول خیلی نفخ داشتم از امروز که تحرکم بیشتر شده بهترم بی تحرکی خودش نفخ رو زیاد میکنه

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

بخاط دو تا لک ناامید شدی؟؟؟

سیمایی چون با دو روز پیش گفت یه عالمه خون دیده و الان هر سه تاشون سالمن الحمدالله

نگران نباش

ذکر بگو آروم شی

و افوض امری الی الله. ان الله بصیر بالعباد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ای وای بدون بیهوشی ک وحشتناکه  من فکر کردم بعد از عمل با بیهوشی خیلی درد داشتی  چرا ب ...

نمیدونم به دکترم گفتم اگه با بیهوشی باشه حاضرم یه بار دیگه با بیهوشی انجام بدم گفت ارزش بیهوشی نداره مرکزم بیهوش نمیکنن هیچی دیگه منصرف شدم، والا انگار خوششون میاد ما درد بکشیم😐😐😐 بعدش به دکتری که برام انجام داد گفتم خیلی درد داشت گفت نه دیگه به این غلظتی که تو میگی، تو دلم گفتم به سر خودت نیومده اینجوری میگی😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

ماهم بخاطر این گفتیم یکی یکی انتقال می خواییم بدیم چون واقعا به ریسکش نمی ارزه و من واقفا می ترسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
امروز بچه جاریم بهم گفت زنمو تو چرا بچه داری نمیکنی جلو همه منم گفتم ندارم که عزیزم گفت خب بو دو نی ...

عزیزم مگه چند وقته ازدواج کردی

من اینقدر از این چیزها شنیدم 

تازه از بزرگترهاشون شنیدم و دیدم

نگم برات     که مادرشوهر بیاد بشین وسط اتاق دکتر  ولش کن  ادم واسه هر اتقاق یکباز غصه می خوزه   

من قبلا روزی یکبار دفع داشتم از روزی که انتقال دادم یعنی پنجشنبه  همش دستگاه گوارشم کار می کنه ...

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 وای منم دقیق اینجور بودم و اینجور شدم، دیگه از درو دیوارم باید معذرت خواهی کنم