2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا  یادته بهت گفتم بهترین کار همینه، به خاطر دلداری و اینا نبود

اره دکتر جنبن شناس دید ما اینو میگیم گفت بهترین کار و شما می کنین خیلیا برای دوقلویی دوتا میزارن ولی یهو امکان اینکه ۴تا بشن زیاده و ریسک بالا 

بنظر منم اصلا ارزششو نداره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
باشه چشم. فقط بنظرت همون هر ۲۴ ساعت بزارم یا ۱۲ ساعت؟ در مورد قطع کردن هپارین و یا زمان خوردن مجدد ...

عزیزم نظر از ماها می خواهی؟؟قربونت برم طنگ بزن به دکترت یا مرکزی که انجام دادی

امروز بچه جاریم بهم گفت زنمو تو چرا بچه داری نمیکنی جلو همه منم گفتم ندارم که عزیزم گفت خب بو دو نی ...

عزيزم اين روزها ميگذره ، نوه خاله من وقتي ما ازدواج كرديم ٢ سالش بود ميمومد به من ميگفت خاله   ني ني ، يعني منظورش اين بود كه من يك ني ني بيارم تا باهاش بازي كنه آخه خودش تنها نوه بود و مامان من هم كه نوه نداشت كه بالاخره وقتي اون ٨ سالش شد خدا دخترم رو به من هديه داد .

حالا دختر خودم اينقدر من بهش گفتم دعا كن خدا به همه دوستان من و دايي و عمه ات ني ني بده خودش دستش رو ميبره بالا ميگه خدا   ني ني 😍😍😍 بهش ميگم خدا به كي ني ني بده ؟ ميگه : دايي ، عمه ، دوست . 😍😍😍

شك نكن كه چند صباح ديگه شما و بچه هات دارين براي ني ني دار شدن بقيه دعا ميكنيد .

سلام زينب جان ميشه

من چند روز ديگه پانکچر دارم ميشع بگيد چي بخورم تخمکام خوب بشه پلي کيستيکم مشکل ديکه اي ندارم @زينبي-بابا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آره گلم دشمنت شرمنده، جواب دادم پستت رو

عزیزم من اصفهانم فردا دوباره میرم دکتر یه دکتر‌متخصص لاپاراسکوپی پیدا کردم .تومور مارکرهارا قبلا دادم ای بود فقط سی آ‌۱۹ وسی آ ۱۲۵ بالابود چون اون موقع هم یه دونی کیست ریز داشتم امید وارم طبیعی باردار بشم

اره دکتر جنبن شناس دید ما اینو میگیم گفت بهترین کار و شما می کنین خیلیا برای دوقلویی دوتا میزارن ولی ...

خوبه شما دکتر رو دیدین      والله من که اصلا  طرفو ندیدم   فقط اخر سر موقع رفتن یک کاغذ آچار دادن دشتم گفتن ایناهاشون   بفد گفت خانم فلانی همسرت اقای فلانی بود درسته  گفتم دیگه درست یا غلط انتقال دادی الان باید بپرسی😂😂😂😂

باشه چشم. فقط بنظرت همون هر ۲۴ ساعت بزارم یا ۱۲ ساعت؟ در مورد قطع کردن هپارین و یا زمان خوردن مجدد ...

عزیزم مرکز چی گفتن؟ هر 24 ساعت گفتن یا هر 12 ساعت؟ 

آره گلم حتما برای شروع مجدد زنگ بزن، کار از محکم کاری عیب نمیکنه