عزیزم والا پروفسور زنان هم نمیتونه بگه به نفع بارداری یا خدای نکرده برعکسش
ولی چون قدرت ذهن ما بالاست حداقل این دوهفته رو سرخوش باش، بگو من حامله ام تمام
گلم اسید فولیک رو با خیال کاملا کاملا راحت بخور
من یه دوره بحث اساسی با یه سری مدعیان طب سنتی اسلامی داشتم، کلی مقاله خوندم تا مضرات و عوارض جانبی اسید فولیک رو پیدا کنم
مضرات نخوردنش هم سرچ کردم تو مقالات معتبر پاب مد و ژورنال های معتبر پزشکی، همه مطالب از 1990 تا الان رو زیر رو کردم، خیلی هم حجمشون زیاد بود ولی به این نتیجه رسیدم کاملا به مصرفش اطمینان باید کرد
چون اگر خورده نشه ریسک بیماری های لوله عصبی بالا میره،
اما مصرفش به جز اون مزیت های دیگه هم داشت، اگر خانمی در سنین باروری فولیک اسید بخوره، ریسک سندروم داون پایین تر میاد
ریسک اوتیسم پایین تر میاد
ریسک زایمان زودرس کمتر میشه و...
ببین گلم اینا کاملا اثبات شده هست
حالا کی ضرر داره
اگر کسی به مدت طولانی در زمان غیر از بارداری دوزهای 5 تا 15 مصرف کنه اون وقت ریسک ابتلا به سرطان بالا میره
که این دوز ها رو ما اصلا مصرف نمی کنیم، یا نهایت دکتر دوز 5 رو به خانم باردار میده نه خانم سالم غیر باردار
گاهی هم می بینی یه نفر تالاسمی مینور هست و بهش میگن باید دوز 5 استفاده کنه، خب اون هم درسته چون این دسته از افراد، به دلایل متابولیکی به دوز بالاتر فولیک اسید نیاز دارن، اما به آهن اصلا نیاز ندارن
یکی دیگه از مضرات مصرف فولیک اسید با دوز بالا و مصرف سرخود اینه که اگر کسی زمینه آنمی داره، باعث خطا در آزمایش میشه
پس ببین مصرفش رفت جزو قانون هر چیزی رو باید متعادل استفاده کرد نه زیاد نه کم، فقط به جا
حالا بقیه عوارض مصرف نکردنش هم بماند
پس با خیال راحت مصرف کن