2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
زينب جون من يكي از جهشام هتروزگوت بود فقط بقيه نرمال بود ولي در كل نظريه ازمايشگاه نوشته بود بيمار ر ...

والا زیاد و کم بودنش تخصص دکتر هست ولی باید لک کامل قطع بشه حتی طبق نظر دکترم یک هفته چیزی نیاد بعد

یادمه منم قطع شد لکه بینیم سریع شروع کردم آسپرين خوردن، دوباره لکه بینیم شروع شد، که دکترم گفت باید یه کم بیشتر صبر میکردم 

زینبی جان من روز پنج انتقالم درد پریودی دارم،طبیعیه؟؟ و این که اصلا دوست ندارم اسیدفولیک بخورم چکار ...

آره گلم طبیعیه

حالا چرا دوست نداری فولیک اسید بخوری؟؟ 

تو گروه های طب سنتی و اسلامی بودی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا زیاد و کم بودنش تخصص دکتر هست ولی باید لک کامل قطع بشه حتی طبق نظر دکترم یک هفته چیزی نیاد بعد ...

ااا پس منم صبر ميكنم روز اول كه خون ديدم يه ساعت نيم ساعت بعد اسپرين روز دوم هم نيم ساعت بعد انوكسا ،كه دكترم گفت قطع كن فعلا ولي خون نديدي سريع بزن 

والا زیاد و کم بودنش تخصص دکتر هست ولی باید لک کامل قطع بشه حتی طبق نظر دکترم یک هفته چیزی نیاد بعد ...

زينب جون ممكن ني تو اين چند وقت خون درست به جنين نرسه؟اثر اسپرين و انوكسا قبلي ميمونه يكم؟

آره گلم طبیعیه حالا چرا دوست نداری فولیک اسید بخوری؟؟  تو گروه های طب سنتی و اسلامی بودی؟&nbs ...

طبیعی به نفع بارداری یا ختم بارداری؟؟

از نظر طب اسلامی و سنتی که والا نه هنوز برام محرض نشده ،و میدونم که باید خورده شه ولی اصلا طبعم نمیره این قرص و بخورم ازش خوشم نمییاد ،،واجبه حتما بخورم؟؟

زينب جون ممكن ني تو اين چند وقت خون درست به جنين نرسه؟اثر اسپرين و انوكسا قبلي ميمونه يكم؟

خیالت راحت گلم می مونه، آسپرین که قشنگ تا یک هفته اثرش هست، برای جراحی ها میگن از 6 روز قبل آسپرین قطع بشه، ازبس که اثرش طولانی میمونه

نه فدات زوده فقط ترسیدم باز بتا دادم😂😂الان زوده تقریبا ده روز دیگه میرم قلبو 

سلام سمانه جون،خوبی؟بهتری؟

کلی از پیاما رو خوندم دنبال پیام تو میگشتم.

ان شالله بهتری؟؟؟؟

من امروز رفتم پیش دکترم،ساک حاملگی رو دید.😍😍😍😍

و خدا رو شکر قلبش هم تشکیل شده،دیدمش،مثه نبض میزد.ولی خیلی فینگیلی بود.

گفت دو هفته دیگه بیا برا صدای قلبش ❤❤❤❤

دلم گرفته خیلی ،مهمونی بودم یه عالمه بچه قد ونیم قد، پدرو مادراشون همه از ما کوچیکتر همه فکر دومی بو ...

عزيز دلم ان شا الله اين روزهاي انتظار شما هم به سر ميرسه ، روزهايي رو برات آرزو ميكنم كه اصلا نفهمي توي مهموني چي ميگذره اينقدر سرگرم بچه هات ميشي .