2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانم عزیزم، سوالت رو ریپلای کن گلم، من 100 صفحه عقبم

زینب جان من بعد ۴ روز تزریق پیورگان ۴ تا تخمک ۸ تا ۱۰ دارم.چیکار کنم اینا بزرگتر بشن؟ممکنه تعدادشونم بیشتر بشه؟

خدایا شکرت  

خانومه من برای بار دوم میخوام انتقال بدم دفعه قبل سینا فکت نداشتم

تا کی باید بزنم؟دکتر گفت تا وقتی من گفتم ،میخوام بدونم اصولا تا کی میزنن 

الان پریود شدم و از روز ششم باید برم سونو ببینم کی آماده میشه رحمم

سلام عزیزان میشه منم راهنمایی کنید ۵ساله ازدواج کردم از همون اول جلوگیری نداشتم باردار نشدم خیلی دکت ...

سلام. منم شرایطم شبیه شماس. من ۶ سال جلوگیری کردم بعد فهمیدم بچه‌دار شدنم به اون راحتی که بهم گفته بودن نیست. اونور دنیا پیش بهترین دکترها و پروفسورها توی این زمینه رفتم و همشون بهم گفتن حتی وقت و پولم رو برای آی‌یو‌آی هم هدر ندم و مستقیم برم سراغ آ‌ی‌وی‌اف.

بهتون خواهرانه توصیه میکنم زودتر برین سراغ آی‌وی‌اف و وقت رو تلف نکنین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
راستي چند تا ني ني داشتي يكي يا دوتا يا سه تا

موقعی که گفت دوتا ساکه داشتم از خوشحالی بال در میوردم😍😍.ولی بعدش جواب سونو رو بردم پیش دکتر پرسیدم همه چه خوبه؟یه آره خشک و خالی گفت..گفت ان شالله ببینیم تا سونوی قلب چی میشه!کمی نگرانم کرد..

انشالله که خوب پیش بره.همچنین برای کنجدای تو و دیگران

چی میگی تو😤😤😤😤
وای بخدا من امروز مسمومیت غذایی گرفته بودم صبح همش بالا میاوردم خیلی بد بود.اصلا دوس ندارم باردار شد ...

دوستم که باردار بود بخاطر این وضعیتش افسرده شده بود..آخه قبلش عاااااشق بچه بود ولی این ویارش ذوقش رو کور کرد..همش گریه میکرد میگفت چرا زمان نمیگذره چرا بهتر نمیشم

من اونموقع زیاد درکش نمیکردم ولی وقتی اون چندساعت که حالت تهوع داشتم دیدم وااااقعا سخته

حالا بعضی میگن از هفته هفتم هشتم اومده سراغشون😨😨..من هنوز خیالم راحت نشده

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام سمانه جون،خوبی؟بهتری؟ کلی از پیاما رو خوندم دنبال پیام تو میگشتم. ان شالله بهتری؟؟؟؟ من امرو ...

عزیزم😍😍😍 مبارک باشه بهار جون😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه هایی که مثبت شدین میشه بگین وزنتون چقدر بوده؟ من احساس میکنم اونایی که لاغرن مثبت میشن ، میدونم ...

من ۵۴ بودم و انتقال چهارمم بود که مثبت شد.

موقعی که گفت دوتا ساکه داشتم از خوشحالی بال در میوردم😍😍.ولی بعدش جواب سونو رو بردم پیش دکتر پرسیدم ...

نگران نباش. دکترا همشون همینجورین. دکتر منم قبل از سونوی قلب هیچی نگفت، قلب رو که دید حسابی بهم تبریک گفت، انگار اون موقع خیالش راحت شد که همه چیز خوب داره پیش میره...