2777
2789
عنوان

بیاین کمی دعوام کنید بلکه سر عقل بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 140 پست
ظرفای چند روز جمع میشه به جا میشورین؟

ولی حس بدیه عزیزم درک میکنم من خودم تیک عصبی دارم پوست لبمو انقد میکنم خون بیاد یه وقتایی ادم ذهنش دست خودش نیست ولی صدرصد میتونی بزاری کنار کم کم

خیلی مفصله اما من اینطوریم که حالشا ندارم پاشم خونه رو تمیز کنم و مرتب کنم ، اگه خونه رو بببینی انگا ...

خوش بحالت واقعا

کاش منم مثل تو بودم 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وسواس نجس و پاکی دارم خشک با خشک هم آخرش یهو خرده نجسی ها(خرده خون ها) میریخته رو مبل و فرش

من اصلا نمیتونم تصور کنم حتی همچین صحنه ای رو که خون بریزه رو شلوار🤦🤦🤦

یه پسر دوساله هم دارم عزیزم ...به تنها کسی که گیر نمیدم ایشونه😂😂♥️ یعنی هر کار بخواد میکنه سختیش پ ...

فکر کردم بچه اول رو بارداری، پیشِ خودم فکر کردم حالا چجوری میخاین پوشک بچه عوض کنین و پای بچه بشورین و بقیه کاراش اما خب اگر یه بچه دوساله هم دارین که تجربه دارین

آقا نیاد تاپیکام
خیلی مفصله اما من اینطوریم که حالشا ندارم پاشم خونه رو تمیز کنم و مرتب کنم ، اگه خونه رو بببینی انگا ...

مث منی

بچه داری؟ 

من فک میکنم ماهاهم  مشکل داریم🙃💔😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
مشخصه ادم قوی ای هستین امیدوارم اینم براتون حل بشه

اتفاقاتی افتاد برام که شاید تو کل کشورمون واسه چندین نفر فقط افتاده باشه من چیزایی تجربه کردم که راضی نیستم حتی دشمنم تجربه کنه

دقیقا ...اون استرسه میره ولی این بیماری میمونه ...حالا باورتون میشه من در چه حد وسواس دارم مامانم کا ...

مامان منم روز به روز کثیف تر میشه

خودش گفت بخاطر اینکه راحت باباتو تحمل کنم، بابام خیلیییییی کثیفه

اصلا تعریف کنم، حالتون بد میشه😑

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

دقیقا ...اون استرسه میره ولی این بیماری میمونه ...حالا باورتون میشه من در چه حد وسواس دارم مامانم کا ...

بعد وقتی خلاف میلتون عمل میکنن، وسواستون بیشتر نمیشه؟

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

ظهر تاظهردرحالیکه دلم میخاد هروعده اشپزخونه رو تمیزکنم ولی نمیتونم ،حسش نمیاد

بعد میشینین چیکار میکنین؟جسارت نباشه فقط سواله میخوام بدونم ببشتر وقتتون با چی میگذره تو خونه

ولی حس بدیه عزیزم درک میکنم من خودم تیک عصبی دارم پوست لبمو انقد میکنم خون بیاد یه وقتایی ادم ذهنش د ...

خدا کنه گلم