2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم امروز ازمایش دادم با احتساب روز انتقالم روز ۱۳ میشه مثبت شد 😀عدد بتا ۲۲۸ گفتن فکر میکنم چون ...

مبارکه عزیزم خیلیم خوبه بتات

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
زینبی جونم یه سوال میگم که من به دکترم گفتم ازمایشای ایمنی انعقادی رو گفت به نظرم نیاز نیست پولتو دو ...

عزیزم یادم نیست سوالت رو جواب دادم، بله گلی میشه ایمنی ها رو تنها بدی

ولی برای انعقادی دوز دارو مهم هست، باز از متخصص خون یا ایمونولوژیست بپرس

عزیزم روز سوم پریود یه وسیله مدرج پلاستیکی رو وارد رحم می کنن، یه کم درد داره ولی سریع تمام میشه&nbs ...

خدا رو شکر واسه منو دکتر موقع پانکچر که بیهوش بودم اندازه گرفت دیگه این یکی رو تجربه نکردم

دوستان عزیز هر وقت علائم مشکوک به سرطان، آزواسپرمی، یائسگی زود رس و... برای کسی بوجود اومد

قدم اول مراجعه به طب نوین هست برای از دست ندادن زمان طلایی درمان 

من طب سنتی رو قبول دارم ولی برای سبک زندگی و کمک به درمان در طب نوین 

ولی خواهشا اینکه میگن واکسن کار اسرائیله، یا میگن فلوراید بده، یا میگن شب مسواک نزنین، یا میگن داروی شیمیایی بده، یا میگن لووتیروکسین نخورید، یا میگن فولیک اسید نخورید رو گوش ندین😢😢😢😢

به خدا کلی مورد دیدم زمان طلایی درمان از دست رفته

کلی هپاتیت دارویی داریم تو ایران به خاطر مصرف داروهای گیاهی، چون به اشتباه فکر می‌کنیم هر چی گیاهی هست بی خطره، در صورتی که باید تو بیمارستان های مرجع برید و ببینین چند نفر مشکل کبدی پیدا کردن سر مصرف زیاد و بی رویه و خودسرانه داروهای گیاهی

طب سنتی اصلا بد نیست ولی بی خطر هم نیست، خیلی مراقب سلامت خودتون باشین

همیشه اول طب نوین، در کنارش گاهی طب سنتی 

همینجا کلی دیدیدم سیاه دانه ساده چه قدر سیکل ها رو بهم زده، دمنوش ها و عرقیجات، چه قدر تداخل ایجاد کرده با داروهای نوین... 

خلاصه حرف زیاده حتما هر جا بتونم بر اساس موضوع میگم نکاتش رو 

ولی تو رو خدا این طب نوین هراسی رو بهش اهمیت ندید، اون مثال های عجیب و غریب و استثنا که فلانی سرطان‌ش خوب شد و.... هیچ کدوم هم ندیدیم رو ملاک قرار ندید، بالاخره حتی اگر خالی بندی نباشه رو یک نفر ممکنه کارهاشون شانسی جواب بده

ولی اینکه میگن* طبعت رو درست کن، دیگه دارو و واکسن لازم نداری* کذب محضه 

حتما هر واکسن یا غربالگری و... رو که طب نوین براتون تجویز میکنه انجام بدید

خانوما‌من شوهرم برای تقویت اسپرم اورتومول می خوره قیمتش چهارصد وخورده ایه حالا ایندفعه ۱۵تا خریدیم که یک روز درمیون بخوره قیمتش کمتر بشه شما دیگه چه مکملیو می شناسید که قیمتش کم باشه وخوبم باشه که توروزهایی که اورتومول نمی خوره یک روز درمیون اینو استفاده کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مهربون جان ما که تازه انتقال دادیم هم می تونیم رکتال بزاریم یا فعلا واژینال ادامه بدیم؟

عزیزم تو کاتالوگ داروها نوشته فرقی نداره

اما علت اینکه مراکز تاکید می کنن رو واژینال نمیدونم، اگر برات مشکلی پیش اومد حتما از مرکزتون بپرس ببین میشه رکتال بذاری

خودم زمان انتقال گاهی واقعا مجبور بودم رکتال استفاده کنم چون سرکار میرفتم،گفتن مشکلی نیست 

عزیزم تو کاتالوگ داروها نوشته فرقی نداره اما علت اینکه مراکز تاکید می کنن رو واژینال نمیدونم، اگر ب ...

منم مشکل سرکار رفتن رو‌ دارم که می خوام رکتال بزارم داروخونه بهم گفت حداقل ۲ هفته بعد انتقال رو واژینال بزار که جذبش بهتره نزدیکه رحمه. ولی من چند روز دیگه می خوام برم شرکت این شده دغدغه ام