2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام به همه دوستان از ماه ۹ شروع کردم به خوندن حدودا ۱۵۰ صفحه خوندم اما چقدر حرف دزدین ۱ ماهه بی ...

سلام عزیزم اگر fsh هم بالا رفته، دیگه سنتی اقدام نکن

نهایت برای تقویت رحم

دنبال اهدایی باشین

دقیقا درسته زمانت رو هدر نده، چون محیط رحم هم بعد از یه مدت مثل قبل عمل نمی کنه

ببخشید صریح گفتم، چون نمی خوام زمان از دست بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یادم نیست تا حالا جواب این سوالت رو دادم یا نه، اگر تکراری جواب میدم ببخشید استراحت مطلق کامل ...

مرسی عزیزم

اره یکم قدم میزنم

دستت درد نکنه

ولی همون تو خونه

بیرون نمیرم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه نمیشم من کاملا سالم بودم. نزدیک ۲ ساله تخمدان هام استپ کردن یه دکتری گفت یه جور سکته اس بر ...

راستی خانمی احیانا استرس ناگهانی نداشتین؟ 

یا کلسترول رو کاملا حذف نکرده بودین؟ 

وزن خیلی کم یا خیلی زیاد ندارین؟ 

افزایش یا کاهش ناگهانی وزن چه طور؟ 

همینا علائم هست دیگه دختر خوب من نه درد نه ترشح نه هیچ چیز دیگه  عادیه عادی ام 😔

بابا یبوست کجاش علائمه آخه🤣🤣

میخوای تو بیا جای من یبوست بگیر😉😉

پا دردمم فکر کنم بخاطر زیاد به پهلو راست بودنمه.

ترشحمم بخاطر قرص فرتیل سی ام

من رفتم امروز ازمایش دادم با احتساب روز انتقالم روز ۱۳ میشه مثبت شد 😀عدد بتا ۲۲۸ گفتن فکر میکنم چون ...

مبارکت باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم گلم ان شالله بسلامتی

برای منم دعا کن.

بله میتونه ارثی باشه اما برای من اصلا همچین چیزی تو ارث ما نیست خواهرام همه بچه دارن و خیلی عادی ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی این روش هم امتحان کردی، ولی دیگه وقتی جواب نداده یا پاسخ کم بوده، بهتره سیکل هورمون تراپی شروع بشه