2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
بچه ها من یه سوال  داشتم من  چندماه پیش پانکچر کردم و بعدش واسه سیکل انتقال دکتر بهم قرص ال دی  و امپول دیفرلین داد که  بعدش ، پریود خفیف و کمی داشتم و به همین دلیل دکتر گفت ضخامت اندومترت رفته بالا و باید انتقال رو بندازیم عقب، میخواستم بدونم ایا ال دی باعث این اتفاق شده بوده؟ چون تا قبل از اون مشکلی نداشتم و همه چی همیشه درست و به موقع بود

مرسی از همتون بچه ها امیدوارم که همه منتظرا جواب مثبت بگیرن 🥰🥰🙏🙏فقط من یه سوال دارم و دسترسی به دکترم ندارم به نظر شما میتونم رانندگی کنم ؟ و اینکه پوشیدن لگ و یا شلوار تنگ مشکلی ایجاد میکنه ؟

بچه ها یه سوال بی ربط ببخشید کیا بیمه تکمیلی داشتن? هزینه رو تا چه حدودی بیمه تون داد? بیمه ما برا ...

بیمه تکمیلی ها خیلی با هم متفاوته اکثرا" برای ناباروری محدودیت دارن برای ما 6تومن هزینه پرداخت می کنه برای ناباروری 

والله سقف بیمه ما نوشته بود تا ۷ میلیون ولی الان میگه سقف  با تعرفه فرق داره

میدونی چطوری حساب می کنن؟ مثلا" میان میگن تعرفه دولت برای هزینه پانکچر دو تومنه. 70درصد اون دو تومن رو پرداخت می کنن. کاری ندارن که شما رفتی مرکز خصوصی مثلا" 5تومن هزینه کردی. 

یه سوالی از مرکز یا دکترت کن اخه به ما گفتن همه داروها رو ادامه بدین فقط فرتیل رو نخورین

گلم منم چند دونه فرتیل داشتم دو روز بعد د از انتقال تموم شدن، گفت تمومشون کن، دیگه بعدش فقط آ اس آ، فولیک، دی و استرادیولو دارم. 

گلم منم چند دونه فرتیل داشتم دو روز بعد د از انتقال تموم شدن، گفت تمومشون کن، دیگه بعدش فقط آ اس آ، ...

ببخشید دلیل خاصی داشت براتون آ اس آ نوشت؟؟ سقط داشتی؟؟

اکثرا میبینم دارن ولی من نداشتم