2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
بخدا دیوونه شدیم از بس فکر کردیم. نمیشد دو هفته ایزوله و بستریمون کنن فقطم بخوابیم بخدا داریم داغو ...

تحمل داشته باش عزیزم..برای به دست اوردن هر چیز با ارزشی سختیشم باید به جون خرید دیگه

این روزا هم میگذره..

تا میتونی روز شماری نکن

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام زینب خانم من روز یکشنبه عمل پانکچر دارم اما الان منو سرما خوردگی گرفته و گلوم به شدت میخاره اشک ...

عزیزم سلام، حتما سریع برو دکتر و پیگیر باش، واسه بی هوشی مشکل ایجاد میکنه، به مرکزتون هم از امروز بگو

پروفن دادن چون احتمالا درد تخمدان میاد حوالی زمان تخمک کشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني همه اوناي ک پلي کيستيکن هايپر ميشن ؟

نه الزاما، ولی همه پلی کیستیک ها در معرض هایپری هستن

اما جای نگرانی نیست، با رعایت رژیم پر پروتیین از اول سیکل خیلی راحت جلوی عوارضش گرفته میشه

رژيم پر پروتیین هم یعنی روزی سه تا سفیده تخم مرغ رنده کنی تو سالاد یا غذا بخوری، برنج کمتر مصرف کنی و قندو شکر هم کمتر در حد صفر

ولی به جاش ماهیچه گوسفندی، گوشت مرغ یا بوقلمون یا... مصرف کنی

مایعات زیاد و پیاده روی ملایم هم عالیه

سلام زینبی بابا،  یادتون باشه قرار بود آزمایش همسرمو بزارم نظرتونو بگید،  این آزمایشو خود ...

سلام عزیزم 

بله از نظر تعداد و تحرک عالیه ولی مورفولوژی 3 هست و کمه

درسته با دارو درست نمیشه ولی خوب بالاخره یه مشکل محسوب میشه و میتونستن این همه اعتماد به نفس کاذب به همسرتون ندن، چون بی مشکل هم نیستن 100 در صد

این جور بگم حدود 70 درصد مشکلی ندارن ولی 30 درصد مشکل هست

حتما آز dfi و ژنتیک هم بدن

ممنون.ناراحتم میگم مرکز ما هیچ کار اضافه ای نمیکنه .فقط پانکچر.انتقال.همین

اصلش هم همینه و خواست خدا. اگر خدا بخواد بقیه ش حله. 

الانم که دیگه انتقال دادی به هیچی فکر نکن...  نی نی هات حال کن بدون فکرای منفی؛ انشاله بعد ۹ ماه هم میان بغلت

سلام عزیزم  بله از نظر تعداد و تحرک عالیه ولی مورفولوژی 3 هست و کمه درسته با دارو درست نمیشه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ، فقط اینکه اون دفعه درمورد آز ژنتیک توضیح دادید ولی آز dfi نمیدونم چیه یعنی نمونه اسپرم لازمه یا نمونه خون ؟؟ و اینکه به دکتر زنان بگم یعنی دکتر زنان رویان هم نباشه جای دیگه براش مینویسن یا باید حتماً خودش بره دکتر اولوژی مردان بنویسه ؟؟؟ بابت اینکه خودش دیگه میگه جایی نمیاد میپرسم

بچه ها یه سوال بی ربط ببخشید کیا بیمه تکمیلی داشتن? هزینه رو تا چه حدودی بیمه تون داد? بیمه ما برا ...

بیمه تکمیلی من که هیچی نداد گفت شرکتتون آی وی اف تو شرح خدمات نگفته بود 

ولی اصولا طبق تعرفه شون میدم مراکز هم بیشتر از تعرفه میگیرن فرانشیز هم کم میشه قطعا با مبلغی که هزینه کردیم متفاوت میشه حالا چقدش رو دقیق نمی دونم

بیمه تکمیلی من که هیچی نداد گفت شرکتتون آی وی اف تو شرح خدمات نگفته بود  ولی اصولا طبق تعرفه ش ...

والله سقف بیمه ما نوشته بود تا ۷ میلیون ولی الان میگه سقف  با تعرفه فرق داره

نه بابا عزیزم پری نمیشی مامان میشی عشقم من مطمئنم چندم باید بری آز بدی؟؟

من یکروز جلوتر از خودتم.شنبه انتقال دادم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مرسی عزیزم از راهنماییت ، فقط اینکه اون دفعه درمورد آز ژنتیک توضیح دادید ولی آز dfi نمیدونم چیه یعنی ...

گلم آز اسپرم هست، فقط هم تو مراکز ناباروری باید انجام بده 

ولی دکتر زنان معمولی هم میتونه بنویسه

هر چند احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه dfi همسرتون مشکل داشته باشه ولی حتما انجام بدین، چون علت ناشناخته هست