2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
والله سقف بیمه ما نوشته بود تا ۷ میلیون ولی الان میگه سقف  با تعرفه فرق داره

آره عزیزم سقف با تعرفه فرق میکنه. به من که برای آی‌وی‌اف چیزی نداد چون نازایی نداشت توی طرحی که انتخاب کرده بودم. ولی برای جراحی دندون عقل سقفش ۱ تومن بود، من ۹۰۰ داده بودم، تکمیلی بهم ۳۰۰ داد، گفت تعرفه دولتی این جراحی ۳۰۰ هست...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام، حتما سریع برو دکتر و پیگیر باش، واسه بی هوشی مشکل ایجاد میکنه، به مرکزتون هم از امروز بگ ...

قرص بروفن که دکتر بهم داده از دیشب مصرف میکنم 

واسه سرماخوردگی هم که امروز خارش گلوم رفته فقط یکم سرفه میکنم خیلی شدید نیس هیج دارویی هم نخوردم 

تحمل داشته باش عزیزم..برای به دست اوردن هر چیز با ارزشی سختیشم باید به جون خرید دیگه این روزا هم می ...

بخدا نتیجش مثبت بشه هر دردی رو بخاطرشون به جون میخرم تا روی ماهشون رو ببینم

فقط این روزای کذایی بگذره همین

بچه ها میگم شما همتون دارید از وای فای استفاده میکنید؟؟ من از نت گوشیم استفاده میکنم، واقعاً مضر؟ من تو نت خوندم میگفت هیچی ثابت نشده ضررش، شبها نت رو خاموش کنید، یا مواقعی که لازم ندارید خاموش کنید، مدام روشن نباشه 

@زینبی_بابا    

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم سلام، حتما سریع برو دکتر و پیگیر باش، واسه بی هوشی مشکل ایجاد میکنه، به مرکزتون هم از امروز بگ ...

یعنی ممکنه واسه ی سرماخوردگی ساده کارم عقب بیفته ....

من ازترس اینکه قرص و یا امپول سرماخوردگی برا تخمکا ضرر داشته باشه نرفتم الانم فقط سرفه میکنم 😭😭😭😭

استرس گرفتم 😥

آخی دورت بگردم الهی واسه من ۱۵ زده آزمایش واسه تو چی؟؟ استراحت مطلق بودی این چند وقت؟ بند شدی؟؟

من 16 گفته ازمایش

سه روز اول خونه موندم.دراز کشیدم

بعد دیگه بلند شدم همه کار میکنم غذا و......نیمه وقت سر کار میرم ولی هیچ کار سنگینی نمیکنم جارو نزدم ..هیچی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
قرص بروفن که دکتر بهم داده از دیشب مصرف میکنم  واسه سرماخوردگی هم که امروز خارش گلوم رفته فقط ...

خدا رو شکر گلم ولی حسابی آب نمک تو بینی و حلقت ببر و شستشو بده

حتما هم به متخصص بی هوشی بگو این جور شدی، تا تمهیدات لازم رو فراهم کنن

من 16 گفته ازمایش سه روز اول خونه موندم.دراز کشیدم بعد دیگه بلند شدم همه کار میکنم غذا و......نیمه ...

من اون سه روز اولم واسه دبل و ناهار و قرصام بلند شدم و غذامم نشستم خوردم.

جنین فریز داری؟

جنین هات چند روزه بودن؟

مشکل pco نداری؟

بچه ها میگم شما همتون دارید از وای فای استفاده میکنید؟؟ من از نت گوشیم استفاده میکنم، واقعاً مضر؟ من ...

آره گلم وای فای استفاده میکنم 

شب ها هم خاموش میکنم، درسته اثبات نشده ولی خو واسه دلخوشی خودمونه

اون اوایل که فقط وقتی تو. نت بودم روشن میکردم و چند بار در روز مودم رو روشن خاموش میکردم

دیتا هم کم استفاده میکردم 

مرسي اوابست و فرتيل ايد تو سيكل ميكرو خوردم ويتامين اي هم بله اضافه وزن هم متاسفانه بله.. سري قب ...

مکملای خوبی ام مصرف کردی، ذخیرتم که برای میکرو خوبه عزیزم

سیکل پانکچرت کوتاه مدت بود یا بلند؟ یعنی قبلش ال دی داشتی یا نه؟

آخه من دوبار پانکچر شدم بار اول کوتاه بار دوم بلند، به سیکل بلند بدنم بهتر جواب داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...