2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

۴۸ ساعت استراحت من الان دیگه تموم شده می تونم برم پی بازیگوشی 

همه تنم درد گرفت از استراحت. حالا نه اینکه در حالت عادی خیلی کاری باشما اما همینکه مجبور به کاری میشم همه اعضای بدنم شروع به مقاومت میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم والا هزینش که بالا هست پول سرم زیاد بهم اثر نکرد که تزریقش خیلی سوزوند.آخه برا ی سرم 3 ...

آره واقعا

مگه جور خاصیه سرمش؟ منظورم اینه مدل تزریقش فرق داره؟ آخه آپولو هوا نمیکنن که😐😐😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سایت طبایع دات آی آر رو قبلا آنا جون معرفی کرده بود که طبع رو آدم متوجه بشه

ادرس سايتو بزار

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزم بهد قلب این انفاق میوفتاد؟

سلام عزيزم ي سوال شما چقدر قبل انتقالتون رعايت کرديد چيا خورديد ميشه راهنمايي کنيد اخه منم انتقال دارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
گلم تمام افراد پلی کیستیک مستعد هایپری هستن

يعني همه اوناي ک پلي کيستيکن هايپر ميشن ؟

سلام عزيزم ي سوال شما چقدر قبل انتقالتون رعايت کرديد چيا خورديد ميشه راهنمايي کنيد اخه منم انتقال دا ...

گلم مال من خیلی یهویی شد و اینکه انتقالم فرش بود یعنی با همون پانکچر ۵روز فاصله بود

کار خاصی نکردم راستش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
گلم مال من خیلی یهویی شد و اینکه انتقالم فرش بود یعنی با همون پانکچر ۵روز فاصله بود کار خاصی نکردم ...

.pcoنبودي ؟ نرفتي سنو قلب؟