2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره همون قبل اذان درست بوده چه جالب که قیافه دخترت توی ذهنت نقش بسته..من برای شوهرم اینجوری شدم..زم ...

انشاءالله سحر جون 😢😢😢خدایا خودت به داددل همه ی منتظرا برس ..خدایا هیشکی رو از درگاهت دست خالی برنگردون ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
تا روز ارمایش نه عزیزم سینه درد هنوزم ندارم دل درد پریود۱-۲ روز بعد ازمایش دل درد الان ۳-۴ ...

انشاءالله خیلی زود لک و خونت برطرف میشه ..بچه ها جاشو نو محکم میکنن ..قربونت برم بازم امیدوارم کردی ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله خیلی زود لک و خونت برطرف میشه ..بچه ها جاشو نو محکم میکنن ..قربونت برم بازم امیدوارم کردی ...

قربونت برم ممنونم عزیزم

ایشالله شماهم با ی بتای خوشگل و بالا خوشحالمون میکنی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام زینبی بابا،  یادتون باشه قرار بود آزمایش همسرمو بزارم نظرتونو بگید،  این آزمایشو خود رویان انجام داده و دکتر نظر دادن که مشکلی ندارن و دارویی هم ندادن و بعدش میکرو انجام دادم 

اصلا کسی مثله من اینجا هست 

که سابقه پنیک داشته باشه

یعنی مشکل اضطراب

و جنین رو سالم نگه داشته باشه؟

یعنی با وجود پنیک میشه که بارداری سالمی داشته باشیم؟

چون من خیلی وقته دارو نمیخورم

نه اصلاا استرس نداشته باش گلم دوست من تو ماه ۷هم لخته لخته دفع میکرد

من دیگه تهوعم ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
برات دعا کردم عزیزم و سه تا سوره قدر خوندم.

ممنونم عزیزدلم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
وضعیتت الان چطوره گلم؟؟ استرس نداشته باش شیاف بزار حتما پاهات رو بده بالا مثلا آروم روی زمین دراز ...

ممنون  عزیزم اره همش استراحتم و توکلم بخداست فردا وقت سونو دارم