2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم انشالله این دفعه همه چیز خوب پیش میره به امیدخدا

ممنونم عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومااااااا  رویان هم انتقال جنین با سونوگرافی انجام میشه

من توی الزهرای رشت هم با سونو هربار برام انتقال میدن.شما رشت بودید درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب من که تهران رو نمیشناختم این دوسه روزم اینقدر اعصابم بهم ریخته بود که حد نداره به ذهنم نرسید بیا ...

نه بابا مشكلي نيست دكتر من گفت دو روز زود تر بزن من سه روز زدم گفت مشكلي نداره  ،اثرش تا ٢٨ روز هست ديگه

سلام عزیزم روز ۱۲ هستم بی بی گذاشتم مثبت شد و اینکه دوشنبه روز ازمایشم هست به نظر شما زودتر ازمایش ب ...

مبارک عزیزم ...خداروشکر ..هوررررا...انشاءالله هشت ماه دیگ بگیری بغلت شیرش بدی..علایم هم داشتی؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره واقعا مگه جور خاصیه سرمش؟ منظورم اینه مدل تزریقش فرق داره؟ آخه آپولو هوا نمیکنن که😐😐😐

نه والا فقط مانیتور بهت وصله و فشار و ضربان چک میشه که البته فشارم بالا رفت و قرص زیرزبانی فشارم برام اوردن

نه دوشنبه انتقالمه.. از امروز گفتن آمپول بزنم روزی دوتا باهم.. زدم الان راحت بود.. فقط جای زدنش دقیق ...

آفرین دیدی موفق شدی ..انشاءالله انتقالت هم مثبت میشه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مبارک عزیزم ...خداروشکر ..هوررررا...انشاءالله هشت ماه دیگ بگیری بغلت شیرش بدی..علایم هم داشتی؟؟؟

والا از روز دوم دل درد پریدی داشتم میگرفت و ول میکرد پاهام هم همش سرد بود پاپوش میپوشم همش همین 😁