2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
همینو بگو فقط .الهی که بگیره و برات بمونه عزیزم

قربونت برم، انشاالله اول مامان شدن خودت بعدش من😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه انتقال سخت نبودراحت ..من تبریز الزهرا میرم ..دوتا جنین آخرم انتقال دادن..

انشالله بچسپن به دلت وبزودی خبر مامانشدنت روبدی عزیزم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوقلویی اصلا شک نکن. وای آقای همسر سمانه مارو نکش     دیدی گفتم دعوا اثر داره و قطعا مثب ...

ممنون فدات شم الهی قسمت خودت بشه و برات بمونه منم مثل خودت چون سقط داشتم درک میکنم ،از ته قلبم برات دعا میکنم و همیشه به یادتم مطمنم این دفه مثبتی و میمونه  ،ممکنه دوقلو باشه جدی اخه جنین ۵ روزه بودا

فکر نکنم تا ۳ هفته دیگه قلب ببینه درسته؟

ببین دقیقا روزی که انتقال دادی چندم بود .همون تاریخ ماه بعدبرو برا سونو قلب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم به احتمال خیلی زیاد هایپر شدی حتما برو پیش دکترت .امکانش هست از این بدتر بشی

وای راست میگی؟؟اخه بهش دسترسی ندارم ،شماره ای هم ازش ندارم ،،تا یکشنبه ،یکشنبه هم که میگن تهران تعطیله حالا اگر هایپر هم شده باشم باید چکار کنم تا خوب بشم؟

روز ۱۳ ۱۶۰۰بود نظرت؟

دوقلو دوقلو

خیلی عالیه ماشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه های اینجا روز ۱۲ ۳ هزار بودن و بیشتر دوقلو بودن من حسم میگه یکیه یکمم تحقیق کردم هر کی دوتا بوده ...

هرچندتا که هستن الهی که خدا برات حفظشون کنه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه دعوا جواب نده مجبورم خودمو از تخت انتقال پرت کنم پایین اینم امتحانشو پس داده😂😂😂 به امید خدا ...

عه کی خودشو پرت کرده زمین؟

اینم موضوع خوبیه اینبار میرم توی کارش اصلا شک نکن

نه عزیزم یه کوچولو تاثیری نداره وقتی خیلی زیاد بالا باشه خطرناکه در کل زن باردار پرولاکتینش به مرور ...

چه میدونم عزیزم ادمیزادوهزار فکروخیال😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دهنتون سرویس کلی خندیدم 😂😂

والا با روشای عادی هرچی انتقال میدیم نمیگیره یه کم غیر عادی رفتار کنیم شاید شد😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون فدات شم الهی قسمت خودت بشه و برات بمونه منم مثل خودت چون سقط داشتم درک میکنم ،از ته قلبم برات ...

آره ممکنه عزیزم.انشالله صدای قلب خوشگلشو که شنیدی و خیالت راحت شد ی نفس راحت میکشی